site stats

Jij ook, lurker!

Stop Lurking

Deze week is officieel uitgeroepen tot ontlurkingsweek. Wat een lurker is? We citeren Wikipedia.

Een lurker is een persoon die op Internetforums, chatrooms, BBS-en, Usenet of Wiki’s alleen mee leest, maar zelf bijna niets bijdraagt.

En op blogs, zoveel is duidelijk. Dit is dan ook een oproep aan alle bezoekers die nooit reacties posten: laat van jullie horen! Als eenmalige uitspatting of desnoods via mail, we zouden jullie maar al te graag leren kennen… Wie durft?

      
Geschreven door Ewoud

29 Reacties

 1. Dieter

  Ik ben lurker. Waarom bijdragen doen aan het geheel als je niets te vertellen hebt? “If you make noise, make sure it’s better than silence”
  Wat niet wil zeggen dat ik overal lurk!

 2. Pietter

  Lurkers op je blog hebben is inderdaad wat vervelend, want na een tijdje vraag je je af voor wie je nog blogt. Je hebt namelijk de indruk dat je enige lezers ook de mensen zijn die posten. Je hebt de indruk dat je telkens maar voor die paar mensen blogt. Ik had daar veel last van bij mijn (ondertussen ter ziele gegane) blog.

  Nu moet het toeval dat ik mij vorige week voorgenomen heb om meer te lurken. Als ik mij nog ergens in moei, dan moet het met mijn ‘core business’ te maken hebben: architectuur, grafisch ontwerp, fotografie, design…

  De ontlurkingsweek heeft totaal geen vat op mij, nah!

 3. hanne

  de coolste lurkers zijn dedie op minerva (kweetniet hoe dat in leuven noemt, maar dat is zo de website van de ugent, met slides en zo op)
  dan zie je zo bij een onderwerp “245 x bekeken” en “0 reacties”
  moeha!

 4. Mickie

  Ik lurk hier eigenlijk elke dag, maar heb er nog nooit aan gedacht onzinnige posts te droppen. Ik steun Dieter dan ook volledig…. Hopelijk heb je nog massa’s andere lurkers die nu wel eens van hen laten horen.

 5. David

  Hallo,

  Ik ben David, en sinds kort “stew-fan”. Ik ben euum.. 11 jaar.
  Dus misschien ben ik wel de jongste “stew-fan”. ( kom je daar in het “Guinnes world records book” voor?)

  Daag,
  David

  p.s.: Ik heb ontdekt dat je kortgeleden een dvd van “Kruistocht in spijkerbroek” kon winnen… Ben ik niet de perfecte winnaar? ( da’s ook een fantastische reclame voor “Stew” : jongste “stew-fan” krijgt gratis dvd???? 😉

 6. Stefaan

  @David: De dvd-boxen van Kruistocht in spijkerbroek zijn al enkele dagen de deur uit, maar momenteel loopt er hier op stew.be een nieuwe wedstrijd waarbij een andere mooie prijs te winnen valt. Deelnemen kan tot vanavond 23.59. Succes!

  De jongste en oudste bekende stew-fan zitten in de familie en is respectievelijk 9 en 84 jaar. Als iemand hier jonger is dan 9 of ouder dan 84: doe ons een plezier en treed uit de anonimiteit…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *