site stats

Ook Liam Chan breekt door

Dancing Lights

Nederland heeft Esmée Denters, Vlaanderen heeft sinds kort Liam Chan. Ongeveer één jaar geleden postte deze laatste de zelfgemaakte videoclip Dancing Lights op 16plus. De 16plussers reageerden massaal en waren, op enkele uitzonderingen na, vol lof over het nummer. Wekenlang stond de videoclip op één (zware concurrentie voor onze filmpjes op dat moment) en één jaar later krijgt ook Liam Chan een contract aangeboden. Met meer middelen, maar met dezelfde creatieve vrijheid werd voor het nummer een nieuwe videoclip in elkaar gestoken. De primeur was voor 16plus, het internetplatform voor en door jongeren dat ook ons heel wat naambekendheid opleverde.

      
Geschreven door Stefaan

11 Reacties

 1. Pingback: Imke Dielen

 2. Ewoud

  @ Tim Freh: inderdaad, dat van de beoordelingen op 16plus hebben wij ook al ondervonden. Van zodra iets bij bepaalde mensen in de smaak valt, duiken er steeds wel enkele onruststokers op. Vaak sta je alleen tegen een resem zinloze (anonieme) berichten.

 3. Dimitri

  Fabrice,
  Goed bezig! Hopelijk denk je nog eens aan het verleden, dingen die je nog even moet rechtzetten, al had ik gehoopt dat dit vorig jaar reeds ging bezegeld zijn. Hopelijk kunnen we gewoon de lach bewaren, ik zou niet weten waarom niet, jij wel? Fabrice, zeg eens vrank en vrij waar het op staat. Waarom loop ik rond met dat groeiende gevoel bedrogen te zijn? Geef toch dat gevoel ongelijk, je zal meer winnen dan 600€.
  Groetjes, succes,
  Dimitri
  0475/38.20.53
  446-0113011-49

 4. Marie

  Ach dat gastje is een beetje overroepen en een klein bedriegertje! in Gent kent men de andere kant van Liamtje.
  Die negatieve reactie’s komen niet zo maar uit de lucht gevallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *