site stats

Gefeliciteerd, Ricky!

Ricky GervaisHe did it! Gisteravond won Ricky Gervais een BAFTA voor Best Comedy Performance in zijn tweede serie van Extras. Zijn partner in crime Stephen Merchant was genomineerd in dezelfde categorie en had de prijs naar mijn mening niet minder verdiend, maar er kan natuurlijk maar één winnaar zijn. Voor de gelegenheid bij ‘Lees verder’: een scène uit de tweede reeks waarin zowel Darren (Stephen Merchant) als Andy (Ricky Gervais) hun kans wagen bij het andere geslacht. Het tweede filmpje toont zijn optreden in David Lettermans show, vorige week.
UPDATE: Het was daar precies een ontzettend leuke bedoening

      
Geschreven door Ewoud

10 Reacties

 1. wouter vdh

  ik betwijfel dat u leerkracht in het tweede van TO Geens was ze 🙂 ofwel bedoelde latijn of wel bedoelde migneaux(of hoe ge het ook schrijft) 😉
  mvg

 2. Stefaan

  @wouter vdh: Er waren indd twee ‘Geensen’ in de eerste graad: één die goed kon ademhalen en Latijn gaf, één die heel moeilijk kon ademhalen en de pest had aan twee dingen: Latijn en Vrebos.

 3. eva

  Eerstgenoemde Geens is ook te herkennen aan het feit dat ze tijdens haar lessen Latijn niet erg subtiel supporterde voor Club Brugge en een voorkeur had voor scherpe tafelhoeken om haar welgevormde bips op neer te vleien (aan haar gezicht te zien bezorgde dit haar een – hetzij pijnlijke, hetzij opwindende – kick).

  Hoe graag zou ik al die leerkrachten nog eens willen terugzien in hun meest typische houding!

 4. eva

  Ik wil daar ook nog aan toevoegen dat mijn leerkracht T.O. in het 2de jaar Van Thielen heette. Dat is dus ook nog een mogelijke optie voor dit toch wel ingewikkeld geworden vraagstuk.

 5. wouter vdh

  ok, dan veronderstel ik dat u het had over die tweede Geens mijn excuses! alleszins die Migneaux kon er ook wat van: als je op eerste rij zat was je kletsnat van haar gespeek! jaja leerkrachten van het HHH, verdient dat geen topic 🙂

 6. peter

  Verdient absoluut een topic, een boek zelfs als je het mij vraagt!
  Maar hier toch nog maar wat wierook zwaaien over Ricky. Heerlijk hoe heel dat ‘wat ben ik toch goed’-sfeertje uit zijn series overgaat in de realiteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *