site stats

Papa dood, dochter weet van niks

In de Australische versie van Big Brother wordt op dit moment voor één van de kandidates verzwegen dat haar vader vorige week overleed. De arme man stierf aan kanker en is ondertussen al begraven. Hij zou wel vooraf expliciet gevraagd hebben om nog niets tegen zijn dochter te vertellen. Een bron bij Big Brother zelf beweert bovendien dat ook de jongedame (24) liever geen slecht nieuws over haar vader wilde vernemen tijdens haar periode in het huis.
Mijn gok: dankzij véél emo-stemmen wordt ze winnares en krijgt ze samen met haar koffertje prijzengeld een iets minder aangename verrassing. Live on stage. Hoe moreel onverantwoord het ook is, voor kijkcijfers danst zelfs de Australische beer…

      
Geschreven door Ewoud

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *