site stats

Wir 3

Wir 3

met dank aan Jef voor de link
K3 strijkt neer in Duitsland! Beluister/bekijk het liedje met een druk op de derde vlinder. Studio 100 houdt de touwtjes van zijn ‘exportproduct’ wel nog stevig vast: de website staat op hun adres te Schelle geregistreerd en vindt bij een Belgisch hostingbedrijf onderdak.

      
Geschreven door Ewoud

13 Reacties

 1. Michielus

  Ik had het gisteren ook gehoord ja, zalig nieuws wel 🙂
  Ze waren bij Studio100 al redelijk zeker van 3 ‘overgenomen’ singles (waarvan de eerste inderdaad diegene is waarmee in België alles begon, hoewel lichtjes opgefrist) en mogelijks 1 album dat de Duitse vrienden zouden overnemen.
  Verder is ook de look (zoals we al duidelijk kunnen zien) een zekerheid die men wou behouden. Bourlon sluit wel niet uit dat Wir3 na verloop van tijd een meer eigen weg op zal gaan.

  Gehoopt wordt dat dit deuren zal openen in Duitsland; Plop en Bumba staan als volgenden op het export-verlanglijstje.

 2. Felix

  Jaja, dit was al door mij geweten ^^
  Van de Top-Studio (mijn buren) stelde ik al een tijdje vast dat oude K3 liederen weerschalmden, maar deze in het duits waren! 😼
  Fans moeten maar eens langskomen in Sint-Amandsberg!

 3. Pingback: brolselder.be » Blog Archive » K3 = W3 in Duitsland

 4. peter

  Wannabe’s? Niet echt respectvol voor dames die dagen aan een stuk besteden aan repeteren, songwriting, nog repeteren, waar jaren van zang – en dansles aan voorafgegaan zijn, die van ’s morgens tot ’s avonds tekstlijnen schrijven en terug doorstrepen.
  Dit resultaat heeft bloed zweet en tranen gekost en dat noemt u wannabe? Jammer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *