site stats

Iedereen leest mee

Teneinde iedereen te laten meegenieten van de antwoorden op onze wedstrijden, proberen we even een nieuw wedstrijdsysteem uit. Voor deze laatste wedstrijd van dit seizoen geven we enkele dvd’s weg van The Grudge 2. Meer informatie over deze film vind je op de wedstrijdpagina. Deelnemen doe je door een reactie te posten op dit bericht (en dit voor zondagavond, 23.59) met jouw antwoord op onderstaande vraag. De leukste antwoorden winnen zo’n dvd.
UPDATE: Proficiat aan de winnaars!

Welke vloek zou jij wel eens over wie willen uitspreken?

      
Geschreven door Stefaan

37 Reacties

 1. Peter-Jan

  Voor haar niet opdagen op de aflsuitings’receptie’ van het HHH, mogen er duizend olifanten dansen in ****** haar ***. Want, zoals de kenners weten, siek! S, siek!

  (De inspiratie voor de vloek komt van de Hindu’s.)

 2. Joris

  Laat een onweer losbarsten elke zaterdagavond van deze zomer, in een welbepaalde gemeente. Ook bliksems specifiek naar het voltallige Fata Morgana team omdat ze er NOG een seizoen tegenaan gooien!!

 3. Bert

  Mezelf! Ik vervloek me hierbij naar een Hawaiiaans eiland vol vrienden en schoon vrouwen. Daarbij mag werk/miserie/onnozeliteiten doorgespeeld worden aan mensen die ik allerminst kan luchten…

 4. Ortwin

  Ik wens James Blunt gescheurde stembanden.
  Verder wens ik dat Jacky Lafon (74) een vacht krijgt, haar voeten op handen beginnen lijken en dat ze verzot wordt op bananen. Zo kan ze eindelijk verzusteren met haar collega Sandy (75).

 5. Pruts

  De vloek die ik nu zou willen uitspreken is er één zoals van Toetanhamon … een uiterst verschrikkelijke, gruwelijke, geweldadige … en onomkeerbaar !
  En mijn slachtoffer : de persoon die mij nu heeft gedumpt en me in het ongewisse laat !

 6. Jorn

  Aan mijn buurman die ieder jaar met Kerstmis zijn dak versierd met afschuwelijke lichten, gigantische opblaasbare sneeuwmannen, naar boven klimmende kerstmannen en nog meer van die prachtige creaties:

  Moge alle rendieren van de kerstman dit jaar het lopend schijt krijgen boven uw dak.

 7. Jimmy

  Een vloek over onze ministers. Stel ze 1 jaar in de plaats van gewone werkmensen. Eens zien hoe ze er dan over denken om altijd maar de prijzen van alles de hoogte in te jagen

 8. Vandenberghe Dries

  Voor mijn bazen die mij hebben ontslagen! Dat zij allemaal maar eens hetzelfde meemaken als ik! Dan zullen ze pas beseffen dat ze een onschuldige, rechtvaardige mens een kloot hebben afgetrokken!

 9. putse

  over mijn uroloog door wiens fout ik de rest van mijn leven met onnodige zware littekens moet rond lopen en die weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen en mij schadeloos te stellen

 10. Dorien

  IK vervloek die *** van fiscaliteit die mij vorig jaar 2e zit heeft gegeven en het dees jaar wss weer gaat doen ! Moge ze voor de rest van haar leve last hebbe van buikloop Muwhaha.Muwhaha.

 11. sammy

  Ik zou een krimpvloek willen uitspreken over Enrique Iglesias geslachtsdeel. Zodat het nog kleiner wordt dan het nu al is. (Het is namelijk al enorm klein heeft hij gezegd in een interview). En dat daardoor Anna Kournikova hem wel echt dumpt zodat deze schoonheid echt terug beschikbaar wordt. En daarna maar hopen dat iemand anders de vloek dat ik heel mijn leven moet doorbrengen met Anna Kournikova over mij uitspreekt.

 12. Jessica

  Ik zou iemand die altijd opschept over haar punten uit mijn klas gewoon een speciale dag toewensen. Een dag vervuld met jeukpoeder, ook al wast ze zich, het blijft jeuken !!

 13. Greet

  Het zou geen echte vloek zijn, althans niet voor mij. Ik zou mijn vriendje terug dolverliefd op mij laten worden. Misschien is dat wel een vloek voor hem 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *