site stats

"Ze zouden ze vaker moeten heruitzenden"

Ze bestaan dus echt, de fans.

      
Geschreven door Ewoud

6 Reacties

 1. Michielus

  Mooi gemonteerd wel:

  “Zijn er zelfs bijna 300 denk ik”
  “Als ge al die… bijna 200 afleveringen… gezien hebt, en ge moet er daar 1 uitkiezen, dat is niet simpel zenne.”

  Niet alleen het verschil tussen beide antwoorden, maar ook het feit dat ze er allebei goed naast zitten, is redelijk opvallend… ‘Echte’ fans zouden toch wel moeten weten dat er (tot nu toe) 212 afleveringen zijn.

  Verder ook best grappig:
  “17 seizoenen maar normaal zijn het 12 of 13 afleveringen he…
  – 13 he.
  13. 12 of 13 afleveringen zijn het altijd in 1 seizoen.
  – Jaja…
  Ja, dan hebt ge al 17 maal 13 dan he, of maal 14.”

  “OF MAAL 14”?! Vanwaar komt ineens die 14?

  En om het verhaal helemaal compleet te maken; het doet er helemaal niet toe hoeveel afleveringen er wel niet zijn, want ze moeten niet kiezen uit “alle afleveringen”, maar “Uit de 30 favoriete afleveringen van de acteurs mag jij er 3 kiezen.” Helemaal niet zó onoverkomelijk lijkt mij, zeker niet als je van deze afleveringen online een fragmentje kan en zelfs moet bekijken op de “De Kampioenen”-website alvorens te stemmen.

 2. peter

  Eén van de weinige keren dat ik nog een ganse aflevering van man bijt hond zag en ik werd er oprecht vrolijk van: zoveel eenvoudig geluk, prachtig.
  Vooral nog wat later de congolese handelaar die zijn winkel de boodschap 6 sur 10 meegaf. 10 op 10 is nl voor god, 8 en 9 is er wat over. Zo denk ik momenteel ook over examens.

 3. Eline

  Heerlijk. “Ik vind trouwens dat ze ze vaker zouden moeten heruitzenden.” Bedoelt ze daarmee… nóg vaker? Ook grappig is hoe ze hele afleveringen kunnen beschrijven. Al zou ik daarmee niet mogen lachen, want ik vertoon dezelfde bizarre trek als het over Friends gaat.

  Maar de beste Man bijt hondreportage (die ik al gezien heb) vind ik toch die over “de pioniers van het trainingspak”. Jammer dat ik die nog niet online heb kunnen terugvinden…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *