site stats

Paris in gevangenisplunje

Paris Hilton in gevangeniskledij

Schitterend. Bij Madame Tussauds hebben ze Paris Hilton in een gevangenis-outfit gestoken. Haar fans kunnen er blijkbaar minder om lachen. Nog op het wereldwijde web is er Paris Hilton’s Prison Diary, dat haar spannende avonturen vanuit de bajes tot bij ons brengt. Uiteraard met een flinke korrel zout te nemen.
BREAKING NEWS: Ze is alweer vrij! Paris Hilton moet dan toch haar volledige straf in de gevangenis uitzitten.

      
Geschreven door Ewoud

13 Reacties

 1. peter

  Als er elke maand €2000 op hun rekening verschijnt kan het hun geen bal schelen. Duurzaam ondernemen en inzet voor de missie van het bedrijf is in dit geval duidelijk niet ter zake.

 2. peter

  Zoals heel dat wijf toch, die doet in heel haar leven niets, kan nog niet eens acteren of zingen, zoals enkele andere loze ‘celebrities’ en toch blijft die zo in de aandacht. En dat dit al mijn tweede post op stew over haar is, is enkel het bewijs van mijn eigen gelijk.

 3. Peter-Jan

  Inderdaad. Er zijn genoeg mensen – zoals laagopgeleide werksters en bedienden in een Hiltonhotel – die zich zo al genoeg ‘gepakt door het systeem’ voelen, dat ze echt niet willen weten hoe de dochter van hun werkgever feest met (in hun ogen) ‘hun’ winst.

  Ik ben volledig voor de kapitalistische principes en gun Paris Hilton haar financiele hoerenchance, maar als ik CEO was van de Hilton groep zou ik toch even laten onderzoeken of de voordelen van Paris’ bekendheid wel opwegen tegen de eventuele imagoschade.

  Dus Peter, ik heb de indruk dat je een bedrijf te veel ziet als een machine waar iedereen gewoon rationeel zijn werk doet, zijn loon incasseert en – in bepaalde jobs – zijn uren klopt. Spijtig genoeg is dat niet zo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *