site stats

Get Ready is back (again)

Get Ready is back (punt)

Laat ons hier toch alstublieft van gespaard blijven deze zomer. Zonder Jean-Marie? Dat lukt nooit!

      
Geschreven door Stefaan

54 Reacties

 1. Michielus

  Ik snap niet dat er platenmaatschappijen zijn die daar geld in blijven steken… Maar bon, veel schrik moeten we er eigenlijk niet van hebben, de kans dat ze ons lastigvallen deze zomer is vrij klein aangezien de radiostations het lied waarschijnlijk toch weeral niet gaan willen draaien 🙂

  Het foto’tje bij deze post vond ik wel een beetje verwarrend, aangezien die niet bij de nieuwe ‘Vrij’, maar wel bij hun geflopte zomerhit ‘Jaleo’ van vorig jaar hoort. Let op de details Stew-redactie ;).

 2. Stefaan

  @Michielus: Juist omdat hun vorige zomerhit het absoluut niet goed deed, denk ik dat de afbeelding wel bij deze post past. Net als Jaleo draait ook deze single waarschijnlijk uit op een dikke flop.

  Ook op hun megaprofessionele fansite (trop is teveel) ligt alle activiteit al meer dan een jaar stil en daar moeten we dus ook niet opzoek gaan naar een afbeelding van de hoes van de single.

 3. Annelies

  Zalig: de dubbele kin van Jimmy, de hollandse manager, de kledij van Glenn,… En dan die overdrijvingen: “Jimmy heeft (heeft???) voor een paar weken ernstig ziek geweest”. Dan denk je natuurlijk meteen het ergste…het was de griep, janet! 🙂
  Ik vrees voor hen dat ze inderdaad niet meer aan “de top” gaan komen deze zomer!

 4. Kristel

  Hebben jullie niks beter te doen dan Get Ready zwart te maken of te spotten met hen.
  Laat de jongens toch met rust, het zijn hele toffe gasten en als je ze ni kent laat je commentaar dan achterwege.
  Jullie zijn zeker vergeten dat ze ooit de populairste boysband waren van Vlaanderen.
  En als ze nu terug willen zingen, zoveel te beter, want ze zijn nog altijd even goed als vroeger, nee wat ik zeg ze zijn zelfs veel BETER als vroeger.
  Ze zijn nog altijd de top.
  En wij de fans zullen hen dan ook altijd blijven steunen!!!!!!!!!!!!

 5. kirstentje

  Als ik jullie was, zou ik nog maar niet te hard beginnen roepen.
  De single is steengoed, en blijft nu al hangen.
  Get Ready is back, en zal er deze zomer zeker en vast staan.
  Dat is ook te merken, aan de optredens die steeds blijven binnenkomen.
  En vergeet maar niet… Er zal niemand zijn, die de jongens nog eens kunnen nadoen met wat zij de voorbije jaren allemaal gepresteerd hebben. Een uitverkocht vorst nationaal, 2 keer een uitverkocht AB, tournee door Azie, het voorprogramma van Michale Jackson, verschillende nummer 1 hits…. en ga zo maar door.

 6. Dorientje

  here we go again!!! laat get ready toch optreden en neen ze zitten totaal niet in geldnood…De jongens hebben alledrie een goedbetaalde job zenne!!!!
  ze vinden het gewoon eens leuk om op te treden en ze bezien het nu meer als een hobbie. Ik heb een aantal optredens bijgewoont en ik heb me steeds geamuseerd. Ze zijn daarenboven ook nog super sympathieke gasten.

  En ja idd hun officiele site wordt ni meer geupdatet omdat ik en nog enkele zelf een site hebben gemaakt die nu altijd wordt geupdate!!!!!!!!!! nl: http://www.getreadyforever.tk, http://www.jimmysamijn.tk en http://www.koenbruggemans.tk. ma ja ge hebt nu éénmaal mensen die altijd met andere lachen terwijl ze die personen totaal niet kennen.

 7. peter

  We lachen toch helemaal niet met die jongens, beste dorien,kristel en kirsten, alleen maar met de schijtmuziek die ze maken, hun dubbele kin en hun doelpubliek.
  Veel plezier met de single!

 8. boontje

  Ok Peter je lacht er niet mee zeg je maar van waar dan al die commentaar???

  Er zijn vele groepen die ik ook niet goed vind maar om daarom volledige forums te gaan vullen om die muziek af te breken… nee daar heb ik geen zin in.

  Elk heeft zijn genre qua muziek en de ene vinden iets goed de andere daarintegen weer bar slecht…
  Zo gaat het ook met Get Ready! ofwel ben je ervoor ofwel tegen, maar als je er tegen bent laat die dan gewoon gerust en denk dan… tja als die daar gelukkig mee zijn tot daar!!

 9. Stefaan

  @ Kristel: Leuk om hier enkele rasechte GR-fans over de vloer te krijgen. Net zoals ik jullie mening respecteer, vraag ik om ook het oordeel van die andere grote groep niet meteen als een provocatie op te vatten. Ik beken: ik ben geen fan, ik ben nooit fan geweest en zal er (naar alle waarschijnlijkheid) ook nooit één worden. Dat belet mij (en andere non-fans) echter niet toch een mening te hebben over de groep en hun muziek.

  @ Dorientje: In deze post lachen we niet met Jimmy, noch met Koen, Jean-Marie of Glenn, maar wel, zoals Peter reeds voor mij kwam te vertellen, met hun (naar mijn mening) niet al te fraaie muziek. Ik ken de groepsleden inderdaad niet persoonlijk (dat is een privilege dat alleen de echte fans ten beurt valt), maar daarom kan ik, na bekijken (en beluisteren) van bovenstaande videoreportage, nog geen mening hebben over de nieuwe single.

  @ boontje: Ik ben het volledig eens met wat u zegt. Ook wij houden ons niet bezig met het vullen van forums met negatieve commentaar tot ze helemaal vol zijn. Mijn bijdrage bleef dan ook beperkt tot één regel tekst. Wees gerust: het is de eerste, enige en waarschijnlijk ook meteen de laatste post die we hier aan Get Ready besteden.

  We zijn inderdaad geen fans, maar ik heb de indruk dat u heel die groep die het niet met u eens is graag het zwijgen zou willen opleggen. Eerlijk gezegd vrees ik dan een beetje dat u nog een lange weg zal moeten afleggen. U kan daarvoor natuurlijk wel rekenen op de steun van uw collega’s.

  Vriendelijke groeten,

  Stefaan

 10. peter

  Om nog even terug te komen op boontje – leuke nick overigens: een forum dient in mijn ogen om een mening weer te geven. En mijn mening over drie huppelende dertigers die eerst met vier waren en belachelijke liedjes van tweederangssongwriters ‘zingen’ is dus behoorlijk duidelijk. De uwe ook, waarvoor dank.
  Manman toch, eerst polemiek over ‘Zoek Gilbert’, dan Paris Hilton en nu Get Ready. Ik kijk reikhalzend uit naar de postexamenperiode, wanneer het stewteam terug volop tijd zal hebben voor hoogstaande filmpjes.

 11. jajo

  Ik ken 1 vd groepsleden persoonlijk, heb de nieuwe single gehoord, heb op voorhand de demo gehoord, was erbij toen de tekst herschreven werdt
  en mensen veld geen oordeel over iets wat jullie niet weten of van wat jullie nog niet gehoord hebben, ongetwijfeld zal de melodie van deze single ook door jullie hoofden spoken…
  Dus stop met julllie vooroordelen het siert jullie echt niet
  en ook bedankt om ondertussen de aandacht op Get Ready! te zetten
  Vele GR!-oetjes

 12. Vanessa

  Hey!!!
  Ik kan zeggen de nieuwe single is echt super en een echte meezinger en jullei roddels omdat ze het doen omdat ze in geldnood zitten klopt helemaal niet, vergeet niet Get Ready! is een hobby nu(het is niet zoals bij clouseau vb) de jongens hebben naast Get Ready! nog een gewone 9 to 5 job!
  Kzou het al heel fijn vinden moesten de vooroordelen over de jongens stoppen, vergeet niet dat zij als enige Vlaamse groep Vorst vol kregen, duet met Amanda Lear, 2x Ancienne Belgique…en ongetwijfeld kennen jullie alle klassiekers van hen zoals diep, laat,… allemaal uit het hoofd
  dus wordt eens volwassen mensen en heb respect voor iedereen en geen vooroordelen!!!
  Iedereen heeft een andere smaak, maar daarvoor hoef je iemand zn smaak niet af te breken…
  en je hoeft de jongens van GR! ook niet persoonlijk aan te vallen, niet wat je bent is belangeijk, maar hoe je bent…

  http://www.Glennonline.tk

 13. matheus kelly

  hallo ik ben kelly en ik vind dat de jongens goede muziek maken en de single klinkt oook goed en ben een erorme grote fan van gr sommige zouden beter stoppen met krikiek geven op de jongens dat sommige eens naar hun eigen kijken in plaats van kritiek te geven op de groep voila dat is mijn mening

 14. matheus kelly

  das waar nessa je hebt groot gelijk die jongens verdienen ook maar hun boterham he zoals ons moeten ze ook belastingen betalen zoals een andere mens he vind ik ook dat ze moeten stoppen met hun vooroordelen voila dat is mijn mening en hoop dat de single een tof nummer word

 15. peter

  Wast je erbij toen de liedjes herschrijft werten? Proficiat, ik vondten ze echt zeer geslaagt.
  Om bij Clouseau te blijven, Vorst is een peulschil ten opzichte van Sportpaleis maal 15 per jaar of hoeveel het er ook zijn. Maar wees gerust, ook ik kan Vuur volledig meekwelen. Met dank aan Ischa, ne zalige licht-mentaal gehandicapte jongen.
  We zullen concluderen dat ze geen geldproblemen hebben, dat de single zal binnenkomen op 1, dat ze wél belachelijk zijn (WAT), maar dan op een leuke manier (HOE).

  No bad regards.

  (webmaster, nieuwe post graag om eens over iets anders te kunnen fulmineren)

 16. tinne

  Aan Peter!
  begin maar aan je nederlands te oefenen, vooral je schrijven….
  kijk is in de spiegel voor je andere hun muziekkeuze afbreekt of iemands persoonlijkheid

 17. Dieter

  Bij gebrek aan een nieuwe stew-post, scrollde ik even naar onder om te kijken of er nog ergens veel reactie was. En inderdaad, met succes vond ik deze reacties en ik heb ze dan ook al lachend gelezen: bedankt! Voor alle duidelijkheid heb ik respect voor ieders mening, maar vind ik evengoed dat Stew of andere mensen het recht hebben om kritiek te geven op Get Ready!
  @de rasechte fans: Als ik jullie was dan zou ik hier niet al te veel meer posten (hoewel het voor mij eens zo grappig wordt dan), maar jullie maken je te druk om niets me dunkt.
  @Tinne: Je maakt zelf niet echt een al te goed beurt met je Nederlands taalgebruik: “kijk is in de spiegel” –> “kijk eens in de spiegel”. Hopelijk heb ik je iets bijgebracht!

 18. Ewoud

  @tinne: “Sarcasm, the lowest form of wit” -David Brent
  @Vanessa (op reactie 22): Even opgezocht: inderdaad, maar dat komt na het hoofdstuk ‘vrije meningsuiting’, en daar zit ik nog niet.
  @peter (op reactie 21): Ik begon het net zo leuk te vinden. Maar ik probeer morgen, na mijn examen fiscaal recht, enkele nieuwe posts te voorzien.
  @Dieter: Zo denken we er ook over!

  Verder nog even meegeven dat jajo en Vanessa wel heel dikke vrienden moeten zijn, want ze surfen vanop hetzelfde IP-adres.

 19. Michielus

  Hahahahaha! Zalige reacties hier; dat doet deugd zo vlak na een examen om even te ontspannen :).

  Toch even meegeven aan de fans: wees blij dat mensen zoals mij Get Ready zo marginaal en hun muziek zo belachelijk vinden, want net daardoor is Get Ready bij een groot deel van mijn vrienden nog steeds actueel. Regelmatig haal ik mijn Get Ready cd (3 jaar geleden gekocht in de kringloopwinkel om weg te geven als verjaardagcadeau, maar uiteindelijk zelf bijgehouden omdat ik hem zo zalig marginaal vond) boven op zatte schrale feestjes, om volop mee te feesten.

  Trouwens, ik kan mijzelf een heuse fan noemen, want de cd waarvan hierboven sprake, bleek een beperkte uitgave te zijn met handtekeningen van de Get Ready-boys themselves erop! Zo zie je maar, veroordeel ons niet te snel!

 20. Dieter

  Hoera, Vanessa is back again, het blijft leuk!
  @Vanessa: Noemde Michielus andere mensen marginaal? Ik dacht dat hij de cd marginaal noemde? En trouwens marginaal = fun!

 21. Peter-Jan

  Vanessa, ben jij toevallig Seba, de bevallige groepsleidster van de Get Ready Fanclub? (http://groups.myspace.com/index.cfm?fuseaction=groups.groupProfile&groupID=102687081&MyToken=9d55c051-0e27-4996-ac95-2d74879ba1eb)

  Zo ja, peace too man.

  Als je 1 van de Vanessa’s bent op http://images.google.be/images?hl=nl&q=get%20ready%20vanessa&btnG=Zoeken&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi dan is de kans groot dat ik een date met u wil.

  Of ben jij eigenlijk gewoon Sammy Bergmans van de Bergmans Event Company? Dit is immers hoe je je comment van 29 mei op http://firstmusic.web-log.nl/firstmusic/2007/04/get_ready_werkt.html ondertekent. Daar zijn zelfs enkele mensen die beweren ‘u wel door te hebben’, wat dat ook mag zijn. En ook ons Mattheus Kelly van comment 20 hier op Stew is daar ook se…

  En bedankt Page en Brin voor dit verlies van mijn tijd..

 22. Bertolt Brecht

  Wij blijven samen, er komt nooit een afscheid
  Wij blijven samen, voor eeuwig en altijd

  Als je weer eens huilend wakker schiet
  Omdat je droomde dat ik je verliet
  Dan weet ik zeker, jij vertrouwt me niet

  En je klemt me hard tegen je aan
  Alsof je bang bent dat ik weg zal gaan
  Ik kus je neusje en ik proef een traan

  Hou je nog van mij, hou je nog van mij
  Ik wil m’n hele leven met je delen
  Hou je nog van mij, hou je nog van mij
  Hoe kan er ooit een ander zijn

  Wij blijven samen, er komt nooit een afscheid
  Wij blijven samen, voor eeuwig en altijd
  Samen, er komt nooit een afscheid
  Wij blijven samen, voor eeuwig en altijd

  Kijk me aan, treedt binnen in mijn geest
  Hier is niemand anders ooit geweest
  Ik voel hoe je mijn gedachten leest

  En ik streel je zachtjes door je haar
  En fluister ‘kom geloof me maar’
  Wij blijven altijd bij elkaar

  Hou je nog van mij, hou je nog van mij
  Ik wil m’n hele leven met je delen
  Hou je nog van mij, hou je nog van mij
  Hoe kan er ooit een ander zijn

  Wij blijven samen, er komt nooit een afscheid
  Wij blijven samen, voor eeuwig en altijd
  Samen, er komt nooit een afscheid
  Wij blijven samen, voor eeuwig en altijd

  Ik wil je alles wel beloven, maar je wil me niet geloven
  Je kan ervan op aan dat ik niet weg zal zijn
  Want ik wil je nog verwennen, je nog beter leren kennen
  Ik maak al je dromen waar, er is geen gevaar

  Samen hebben we de kracht om te vechten als het moet
  En de toekomst lacht ons gewillig tegemoet
  Elke dag, elke nacht, alle remmen los
  Eendracht maakt macht, l’union fait la force

  Nanana…

  Wij blijven samen, er komt nooit een afscheid
  Wij blijven samen, voor eeuwig en altijd
  Samen, er komt nooit een afscheid
  Wij blijven samen, voor eeuwig en altijd
  Samen, er komt nooit een afscheid
  Wij blijven samen, voor eeuwig en altijd

  I rest my case.

 23. Tine

  Ha. Hilarisch al die reacties!

  Bewonder toch jullie taalgebruik en humor en pf.. Ik weet het niet. In ieder geval: bewondering voor Stew!

  Wat GetReady betreft: snappen hun fans echt niet hoe het op deze site gezien wordt? Daar is toch niets mis mee..
  Ik vraag me eveneens af wat ervoor zorgde dat ze Getready zo fel moeten verdedigen. Mij overtuigen ze in ieder geval niet om het een leuke groep te vinden. Al ben ik mezelf ervan bewust dat ik als klein kind de liedjes heb meegezongen. Gelukkig heb ik daar dan toch geen trauma’s aan overgehouden.

 24. Michielus

  Om nog even terug te komen op mijn post van een tijdje geleden; ja, ik noemde Get Ready marginaal, maar ik zie niet in waarom ik dan heel zeker zelf marginaal zou zijn.

  Voor de duidelijkheid:
  mar·gi·naal (bn.)
  1 in de marge aangebracht
  2 tegen de bestaansgrens aan
  3 onbeduidend

  Toepassing:
  1: Get Ready zit ontegensprekelijk in de marge van de showbizz; de meerderheid van de groepen en artiesten profileert zich duidelijk in een ander genre en inkleding. Pas op; ik beoordeel hier niet, ik stel alleen objectief vast. Je kan dit ook beschouwen als een verkeerde profilering van de anderen als je wilt, maar dat verandert niets aan de zaak.

  2 & 3: Een groep die er amper in slaagt om driejaarlijks eens op tv of radio te komen, kan je moeilijk levendig bestaand en beduidend noemen. Elk jaar een nieuwe singel uitbrengen draagt weinig bij tot ‘bestaan’ als er maar 1 artikeltje over geplaatst wordt en er verder niets mee gedaan wordt.
  Zelf vind ik het ook jammer dat men ze niet opneemt in de playlists van de radio, dat men ze negeert in alle programma’s, … maar het feit blijft wel dat op die manier de grens tussen bestaan en niet-bestaan flinterdun is.

  Toepasselijke verduidelijking: als een man en een vrouw proberen een kindje te verwekken en als dit ook effectief lukt en er een kindje geboren wordt, dan kunnen we spreken van ‘bestaan’. Als daarentegen enkele mannen jarenlang onderling zouden proberen om zwanger te geraken van elkaar, zonder dat daar uiteraard ooit iets van komt, kan je bezwaarlijk spreken van een bestaand kind, hoe hard ze ook hun best doen.

  Om te besluiten: ik vind mijzelf niet echt zo marginaal omwille van mijn voorgaande post. Als ik zeg dat mijn naam Michiel is, Ewoud ros, Stew.be een website, tomaten rood, Groen! een politieke partij, en Get Ready homo’s, dan is dat toch ook niet marginaal maar gewoon de waarheid?

 25. Vanessa

  Ikke nog eens
  stu!denten begrijpen het precies niet zo goed, als dat maar goed komt met hun rapporten….
  1 Fans verdedigen nu eenmaal hun groep(logisch toch?)
  2 Niet alleen GR! wordt niet opgenomen in de playlists van donna enz(maar ook andere binnenlandse groepen) …
  3 In welk tv programma kunnen artiesten nog komen? Buiten TOTZ(jullie kennen TOTZ toch?) is er niets meer….
  4 jullie reacties over homo zijn…in jullie naaste omgeving hebben jullie ongetwijfeld ook mensen die ‘anders zijn’ en nogmaals herhaling vd les ‘NIET WAT JE BENT IS BELANGRIJK MAAR HOE JE BENT’

  @Tinne wij hebben het recht om het op te nemen voor onze groep, en wat resêct zou hir niet mis staan of klopt het toch wat mijn oudere mensen me zeggen, dat de jeugd geen respect meer heeft?
  @Michelus het einde van het schooljaar alweer en nog niets bijgeleerd, hopleijk volgend jaar beter…
  @Peter Pan nee ik vben niet Seba of Sammy
  … rara wie zou ik zijn

  Enne met zo onozele studentjes wil ik zeker geen date

 26. peter

  Maak je maar niet druk over die arme studenten, vanessa, die moeten gewoon twee keer per jaar een aantal dingen die een aantal proffen gezegd hebben weten te reproduceren; begrijpen maakt echt geen onderdeel uit van een studie.

  Het klopt inderdaad dat niet alleen GR! -prachtig om dat zo te kunnen afkorten, zelf zou ik nooit op het idee gekomen zijn- niet in deze playlists voorkomt. Andere bands horen op basis van talent, kwaliteit, muzikaliteit en uitstraling vast en zeker thuis op de ultrakorte golf. Ik denk dan spontaan aan groepen als Seismic, A Fenix Hangover of Juliet.

  En tja, als TOTZ het laatste is dat ons rest: wee ons.

  En als laatste: de jeugd heeft duidelijk inderdaad geen respect meer. Wat zitten al die broekies hier in feite commentaar te geven op de oude wijze mannen van GR!? Wat hebben jullie al gedaan in jullie leven om al die commentaar te rechtvaardigen?
  Of misschien beter niet gedaan in dit geval.

 27. Michielus

  Vanessa,

  Waar jouw “het einde van het schooljaar alweer en nog niets bijgeleerd, hopleijk volgend jaar beter…” ineens vandaan komt weet ik niet, maar wat ik wel kan vaststellen is dat jij blijkbaar wat last hebt met het begrijpen van mijn post. Daarom zal ik even een poging ondernemen om één en ander toe te lichten:

  1. Ik ken inderdaad in mijn naaste omgeving heel wat mensen die ‘anders’ zijn, waaronder ook minstens 10 homo’s of lesbiennes. Ik heb dan ook absoluut niets negatief over homo’s gezegd, integendeel. Uit mijn vorige post kon je afleiden dat ik ‘homo zijn’ gelijk stel met ‘rood zijn als tomaat’, ‘een naam hebben’, ‘Stew is een websit, kortom: een doodnormaal gegeven waarover ik zelfs letterlijk heb gezegd: “niet marginaal maar gewoon de waarheid”. Dat jij dat interpreteert alsof ik iets tegen homo’s heb, vind ik een hele prestatie en zegt waarschijnlijk meer over jou dan over mij.

  2. Wat betreft het studeren: als student doe ik wel degelijk heel wat meer dan louter vanbuiten leren. Ook logisch denken, redeneren, kritisch zijn en zelfstandig kunnen werken zijn belangrijk aan de instelling waar ik studeer. Ik weet niet hoe jouw beeld tegenover studies is, maar onze punten worden alleszins NIET gebaseerd op onze muziekstijl, en daar ben ik blij om. Ik denk in elk geval niet dat mijn proffen mij gaan buizen omdat ik niet begrijp dat GR! super zalig goed is… (maar nogmaals: ik vind ze zelfs niet slecht, ik vind ze gewoon hilarisch marginaal om te kunnen draaien op zatte feestjes).

 28. peter

  Zeg Michielus niet overdrijven he, ge gaat de wereld toch ni wijsmaken dat gij al ooit geprobeerd hebt iets te begrijpen? Wederom: hoger onderwijs = in staat zijn tot reproductie van leerstof gedurende 4 uur.
  Homofobie heeft er ook wat mij betreft niets mee te maken, maar toch: ‘They ‘re just too gay’ – Andy Millman.

  (dit blijft opluchten als pauze voor het trachten in staat zijn tot reproductie van leerstof gedurende vier uur)

 29. Gordyn

  Het enige wat ik kan zeggen is dat je niet moet beweren dat GR! goed is he.
  Ze zijn via marketing een hype geworden, wat natuurlijk wel interessant om zien is hoe zoiets geld kan opbrengen. Maar qua muziek spelen ze geen een van de 4 een instrument, bestaan de hits uit computersamples zonder enige inbreng.
  Zelfs hun teksten schrijven ze zelf niet, ze zijn gewoon performers voor geld op te brengen, geen artiesten.

 30. Michielus

  @ Peter: zeer terechte opmerking dat je heel veel van buiten moet leren in het hoger onderwijs, en ook heel veel nutteloos vanbuiten moet leren (inderdaad louter om het gedurende een paar uur te kunnen reproduceren). Ik denk echter wel dat er minstens een aantal vakken zijn waar je de leerstof ook moet begrijpen, een minimum aan inzicht hebben, en waarop je moeilijk kan slagen als je enkel en alleen vanbuiten zou leren. Per slot van rekening doe ik geen rechten ofzo he ;). Oefeningen Operationeel Onderzoek, Consolidatie, … zie ik mijzelf nog niet zo snel louter vanbuiten leren en klakkeloos reproducteren op een examen zonder dat ik ze snap.

  Daarbovenop ben ik ervan overtuigd dat een groot deel van mijn punten louter te danken is aan begrijpen en van daaruit logisch nadenken. Door tijdsgebrek tijdens de examens (tja, de tol van absoluut niks, nada, nothing te doen tijdens het jaar…) moet ik regelmatig bepaalde hoofdstukken laten vallen en heb ik nog nooit oefeningen gemaakt of bekeken. Dat ik desondanks toch slaag op mijn vakken, ook als het examen voor 80% uit oefeningen bestaat, en dat ik de oefeningen dus effectief wel kan oplossen op het examen, moeten toch wijzen op één of ander inzicht in de leerstof. Want als ik enkel de leerstof vanbuiten zou heb geleerd en er niks van zou begrijpen, lijkt het mij straf dat ik oefeningen zou kunnen maken die ik nog nooit gezien heb. Ook kan je met een beetje inzicht en begrip van de leerstof toch nog wat punten halen op vragen over leerstof die je nooit geleerd hebt, iets wat ik dus effectief wel nodig heb en benut 🙂

 31. Peter-Jan

  Dat blijft hier maar duren precies.

  Het kamp Stew, ik denk dat die lange posts niet helemaal aankomen.

  Het kamp GR, leuke woordspeling, goed gevonden! Heb ik even spijt dat mijn naam niet benny is.

  Vraagje aan GR fans: Hoeveel singles denken jullie eigenlijk te gaan verkopen? Onlangs gelezen dat zelfs de hit van de Fixkes maar 28k keer verkocht is, dus hoe denken jullie uit de kosten te raken?

 32. peter

  Op deze manier gaat het in de richting van een self-fulfilling prophecy he Stefaan.

  @Michielus: omdat de gevleugelde woorden van de webmaster/David Brent blijkbaar niet goed begrepen werden, worden ze herhaald: “Sarcasm, the lowest form of wit.”

 33. Dieter

  Het is duidelijk een kwestie van het laatste woord, maar ook ik blijf me stevig vermaken met alle reacties hier. Ondertussen wordt er al wel off-topic gegaan.
  Toch ni zo’n record om fier op te zijn, wie wil er nu zijn blog profileren als: “meeste reacties op de post ‘Get ready is back (again)'”

  @Vanessa: ik merk hier een minachting tegenover studenten. Heb jij nooit gestudeerd? Of denk je dat de kwaliteit van het onderwijs stevig achteruitgegaan is sinds dat jij er weg bent en dat er alzo geen groepen als Get Ready gepromoot worden op de schoolbanken?

 34. heidi abbeloos

  dag alle maal ik ben al11jaar fan van getready en ik fint hun lietjes heel goed en het is niet om dat ze homoos dat ze niet lief kunnen zijn het zijn messen zo as wij trauwens ze zijn heel lief heel neg in de weer en zeer braaf en zoet wie getready kwest kwest ons ook tus alik van jullie was zau ik de jonens met rust laate hebben jullie graag dat ze jullie verwijten nee he dus hoa er dan ook meeop

 35. Dieter

  Mijn eerste reactie bij het lezen van voorgaande post was iets in de trend van het volgende: “Dit kan niet waar zijn, wie faket hier een Get Ready fan”. Maar toen ik voor de zekerheid een google research deed, kwam ik terecht op volgend gastenboek: http://users.pandora.be/getready/gastenboek.html
  Blijkt dat er hier wel degelijk sprake is over een Heidi Abbeloos. In het geval het wel degelijk jouw betreft Heidi: welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *