site stats

Terecht?

De VRT weigerde een reeks reclamespots voor het Eén-programma Blokken. Ze doen ons denken aan het werk van Jill Greenberg, dat enige tijd geleden ook voor opschudding zorgde. Gaan de trailers erover of niet? In deze periode kunnen wij als studenten alleszins alleen maar dromen van een leven zonder blokken.


      
Geschreven door Stefaan

14 Reacties

 1. Greet

  Ik vind dat er niet over hoor. Dat is toch zeer onschuldig, gewoon wat speelgoed afnemen en het misschien wel teruggeven wanneer het filmpje gedaan is. Drie minuten later zijn die kindjes dat alweer vergeten, dat is echt zo geen supergroot drama voor hen hoor, denk ik.

 2. peter

  Dat is gewoon vragen om een nieuwe compilatie-reclamespot met drie oneliners van Ben, twee belachelijk foute antwoorden, een superprijs en crabbé die Freddy Mercury immiteert. Hebt ge al eens wat originelere reclame…

 3. Gordyn

  nou, die prijs vind ik er ook over.

  vraag me zelfs af hoe de Amerikanen de woordspeling begrijpen.
  Ik begrijp VRT wel, zelf zullen ze het niet erg vinden maar je hebt altijd dwaze mensen. De rook campagne van DeMotte vond ik ook zeer geslaagde spots, ook verwijderd omdat ze “rokers zouden afschilderen als domme varkens’ ofzo. En zo zijn er wel 1000den voorbeelden van lichtgeraakte mensen. A shame!

 4. Michielus

  Goed geacteerd? ’t Is nu niet dat ze tegen die mannekes gezegd hebben “allé, weent nu eens” en dat die dat dan super professioneel hebben opgevolgd he :). Om het plastisch uit te drukken; als ik u een goei koek op uw bakkes zou geven en gij zou dan kwaad worden op mij, kunnen we dit toch ook moeilijk acteren noemen?

  Acteren is “doen alsof”, kleuters (heel eventjes) echt droevig maken en laten wenen, kunnen we volgens mij dan ook bezwaarlijk “acteren” noemen, laat staan “goed acteren”. :).
  ’t Is eerder verborgen camera; ‘echte’ racties uitlokken en filmen. Ook dat kan zeer grappige beelden opleveren en reacties “om u tegen te zeggen”, maar heeft eerder te maken met het goed bedenken van situaties en uitlokken ervan en niet zozeer met het goed acteren van de betrokkenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *