site stats

The Perfect Man

      
Geschreven door Ewoud

9 Reacties

 1. Michielus

  Ik had die Paul Potts ergens anders ook al tegengekomen, en ik moet zeggen: toch wel chique. Blij dat er buiten de massa wannebee’s die niet kunnen zingen maar enkel show kunnen verkopen, af en toe toch ook nog echte talenten ontdekt worden door zo’n show ;). En vooral dat ze zich niet laten meeslepen door de commerciële brol, maar hem gewoon z’n opera-ding laten doen.

 2. loesje

  Paul Pott is een terechte winnaart, maar ik vind het zo hatelijk aan die show (ook in België) dat ze meer het publiek en de jury tonen dan de artiest, en dat die mensen heel de tijd juichen waardoor je niets meer hoort

 3. Michielus

  Ja inderdaad, dat staat er gewoon bij om duidelijk te maken hoe ‘spectaculair’ hun ‘ontdekking’ wel niet is; een doodgewone mens met een doodgewoon beroep blijkt ineens een ster te zijn.

  Ik denk niet dat ze specifiek focussen op dat beroep ‘gsm-verkoper’, maar ze kunnen nu eenmaal moeilijk ‘de loodgieter’ erbij schrijven als hij gsm-verkoper van beroep is. :). Andere beroepen zouden evengoed vermeld worden denk ik, buiten inderdaad ‘beroepszanger’ of iets soortgelijks zoals Ewoud al aanhaalde.

 4. Pieter

  Paul potts, die op het podium komt en simpelweg zegt “to sing opera” is geweldig. Iedereen is aan het wachten tot de jury hem de grond in boort en is dan sprakeloos is als hij begint te zingen.

  GEWELDIG

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *