site stats

DVD Trailer

De volledige revue werd opgenomen in het prestigieuze High Definition formaat en de dvd laat daarom nog even op zich wachten: om de beelden te kunnen verwerken, hebben we immers nog wat KUL-materiaal nodig dat zelfs in vakantietijden drukbeboekt blijkt. Ondertussen kunnen we ons dus slechts bezighouden met de montage van de extra’s. Zatte beelden van op de receptie, calippo’s om 9u ’s ochtends, Ramonds Rondleiding achter de schermen, Temptation Island op groot scherm in Pieter De Somer… Gelukkig vonden we ook nog wat amateurbeelden van de voorstelling zelf en kunnen we jullie nu al warm maken met deze trailer.

      
Geschreven door Ewoud

12 Reacties

 1. Olivier

  Dat vind ik nu eens een goede timing.
  Net genoeg gewacht zodat iedereen vol spanning zit te wachten én niet te vroeg zodat er geen revue overload optrad. Chapeau mannen. Voor mij een exemplaar graag!

 2. Michielus

  De dvd is een tijd te koop geweest in de KD (cursusdienst) van Ekonomika, maar die is ondertussen gesloten.

  Als je nog een exemplaar wilt bemachtigen, vrees ik dus dat je Ewoud, onze lieftallige vice-cultuur van het 77e, of mijzelf ‘persoonlijk’ zal moeten contacteren om een overdrachtsmethode te regelen ;).

  U merkt, ze zijn exclusief(ver dan de Stew-t-shirts ;))

 3. Hans

  @Michielus

  Ah! Kwist niet dat het al te koop was! Dan heb’k daar zó lang op gewacht en was em al te koop 🙂

  Ja kzou da graag nog willen kopen want vond de show echt fantastisch.
  Ben in juli wel veel in Leuven dus mssch kunne we een overdracht regelen?

 4. Michielus

  :). Voor zo’n die-hard fan kan er met plezier wel een kleine effort geleverd worden denk ik :).

  Zelf kan ik op dit moment nog even niet zeggen wanneer ik exact in Leuven ben in juli, maar ofwel laat ik u op één of andere manier nog tijdig iets weten, ofwel doet Ewoud dat (die woont iets dichter dus kan misschien sneller/gemakkelijker iets regelen).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *