site stats

Emmy Awards Nominaties 2007

De nominaties voor de intussen 59ste Primetime Emmy Awards zijn vrijgegeven en je kan ze hier terugvinden. Op 16 september weten we wie er met de prijzen gaat lopen.
Veel terugkerende namen tussen de genomineerden: zo maakt The Simpsons kans op zijn 24ste Emmy en kregen klassiekers Desperate Housewives, 24 en Lost elk 6 nominaties achter hun naam. Extras en de Amerikaanse versie van The Office zijn elk goed voor 4 kansen op een beeldje.
Grootste geluksvogel is dit jaar Bury My Heart At Wounded Knee, een mij totnogtoe onbekende indianen-televisiefilm die 17 nominaties in ontvangst mocht nemen. De trailer ziet er alvast prestigieus uit en we weten meteen weer wat te bekijken deze zomer!

      
Geschreven door Ewoud

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *