site stats

Amusant, dat Schildestrand

Schildestrand

Twee afleveringen heb ik zonet bekeken van de VTM-serie Schildestrand en ik moet zeggen: een aanrader. In aflevering 6 (deel 1 | deel 2) zien we hoe Mandy zich voorbereidt op haar herexamen en hoe René zijn eigen single opneemt. Een episode later (deel 1 | deel 2) gaan Tamara en dochter Kimberley naar de gynaecoloog om het geslacht van de baby te vragen. Alleen: wie van de twee is de zwangere? Deze reeks mochten ze voor mijn part zo op Canvas zwieren, want dit is humor van topniveau.

      
Geschreven door Ewoud

7 Reacties

 1. Pink Lady

  Mja echt wel een vreemd programma ze! Heb het heel de examenperiode wat gevolgd (wat kan ne mens anders bekijken?)
  en ik heb toch wel al vaaaak plaatsvervangende schaamte gevoeld

  (zingt “Dit is mijn léééèèèèven…. Hier hou ik vaaaaan” en af)

 2. Michielus

  En dat juist zoiets zich afspeelt één van de rijkere villa-gemeentes van de provincie Antwerpen, maakt het alleen maar grappiger ;).
  Nee serieus, als ge der langs komt met het fietske is het daar (jammer genoeg) heus niet zo grappig hoor ;).

 3. Boris13

  Ik kom er regelmatig langs met de fiets. Soms rijd ik er even door om wat bekende schildestradenaars te spotten en ze zijn allemaal even vriendelijk. Na een doortochtje of 5 wordt je bijna op de bbq gevraagd.
  Dit is een van de betere komische programma’s op de televisie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *