site stats

Must Be

In de reeks STEW Classics pakken we vandaag uit met de promospot die STEW productions in 2003 maakte voor het schoolkrantje Globeke. Globeke is een creatie van Jo Claes, leerkracht Engels en Nederlands in het vijfde jaar ASO en auteur van enkele Nederlandstalige romans (Het Kaïnsteken) en naslagwerken (Sanctus. Meer dan 500 heiligen herkennen), en bestond op dat moment 23 jaar. Het is het eerste STEW-filmpje dat er technisch behoorlijk uitziet (de opnames gebeurden niet langer met een analoge camera en voor het eerst werd gebruik gemaakt van Windows Movie Maker voor de montage). Tot slot nog even vermelden dat elke gelijkenis met een bierreclame uit diezelfde periode louter toevallig is.

      
Geschreven door Stefaan

8 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *