site stats

Studenten drinken toiletwater

  • Om nog even in Aziatische sferen te blijven: universiteitsstudenten in Hiroshima hebben meer dan 10 jaar lang toiletwater gedronken. Pas nadat een tachtigtal studenten met diarree en maagkrampen was afgevoerd, werd de loodgieter opgebeld. Dat hebben we zelfs in het Heilig Hart nooit meegemaakt. (bedankt, Tom!)
  • Je hebt een iPod of iPhone maar vreest voor zakkenrollers? Geen probleem, probeer deze hide-a-pod antidiefstalverpakking. Gelijkenissen met Microsofts Zune zijn louter toevallig… (bedankt, Kenzo!)
  • Voor de nineties-fans: een klassieker in een klassiek jasje.
  • Tot slot de mensen van Passoa bedanken voor de fles drank die ze ons in deze ‘loeihete’ zomer geleverd hebben. U ziet, wij zijn omkoopbaar. (Waar wachten jullie op?)
      
Geschreven door Ewoud

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *