site stats

Een nieuwe zakenpartner?

Dit weekend nodigde autoconstructeur Toyota enkele bloggers uit op het Pukkelpopfestival voor een presentatie van de nieuwe Aygo. De voorstelling van deze uiterst milieuvriendelijke wagen mocht dan wel wat tegenvallen, Toyota maakte dit snel weer goed door de bloggers danig te verwennen.
De bovenste verdieping van hun torenhoge stand was opmerkelijk: een paradijselijke omgeving met hangmatten en bamboestruiken, exotische drankjes en een massage voor elke aanwezige. Niet dat we al zo moe en uitgeput waren na die treinrit van Leuven naar Hasselt, maar het was wel de ideale afsluiter na een drukke festivaldag. Hopelijk was dit geen eenmalig initiatief, en mogen we volgend jaar enkele tickets weggeven?

      
Geschreven door Stefaan

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *