site stats

Afslanken zonder honger met Detoxykall

Iemand al ooit gehoord van Detoxykall? Het zou het beste middel zijn om gezond en efficiënt af te slanken en dit zonder honger te lijden. In De Zondag (editie Oost-Brabant) van vandaag staat een paginagrote advertentie over dit wonderproduct. Lees even met me mee, en word verleid door dit unieke aanbod.

Het artikel wordt ingeleid door specialiste Karen Mulder. Een fotootje van de experte staat linksboven de advertentie en omdat het hier om een deskundige gaat, werd gekozen voor laboratoriumkledij. Heel overtuigend. Alleen een beetje vreemd dat zowel in de papieren versie als de elektronische pagina de eerste regel (De specialiste, Karen Mulder) werd doorstreept. Een druk- of tipfout zeker? We lezen gewoon verder.

Phytotherapeuten hebben de verbazende energetische en afslankende kracht bewezen van een maceraat van 26 planten, 3 algen, vruchtenextracten, vitamines, mineralen en oligo-elementen. Toegegeven, ik heb niet meteen begrepen wat hier precies gezegd wordt, maar ik neem aan dat dat ook wel de bedoeling is: hoe wetenschappelijker de tekst, hoe geloofwaardiger. Maar toch, wat zijn phytotherapeuten? Een maceraat is waarschijnlijk de wetenschappelijke term voor mengsel. En die oligo-elementen, is dat het geheime ingrediënt?

Dan volgt een opsomming van enkele getuigenissen: Helena G. uit Nuremberg, Françoise M. uit Paris, Jonhatan L. uit Bruxelles en Angela P. uit Suisse zijn allemaal heel erg tevreden over de resultaten van Detoxycall. Toch wordt ervoor gekozen om niet hun volledige naam weer te geven: ze zouden waarschijnlijk overstelpt worden door vele wanhopige zwaarlijvige personen, en dat heeft de fabrikant van dit product duidelijk liever niet. Ook de fotootjes die bij deze getuigenissen staan, lijken me geplukt uit een willekeurig jaarboek van vermiste personen. Dit kon wel wat beter.

Dan wordt het natuurlijke werkingsproces van dit afslankingsproduct uit de doeken gedaan. Wat klinkt het weer zeer overtuigend: Aan de ene kant bevat Detoxykall algen zoals de Laminaria, de Chlorella en de Wakame (alle drie ook aanwezig in het zwembadwater van onze voormalige school). Anderzijds wordt de absorptie van ongeveer 1300 calorieën per dag verminderd door de moleculen van de verbazende HDA, die in de Kalahari-woestijn geoogst wordt. Verbazende HDA? Is dit niet gewoon een nieuwe psychedelische drug (een variant op MDA, XTC of LSD)? Het zou ook verklaren waarom het geoogst moet worden in de Kalahari-woestijn in Afrika.

Bijna iedereen die een Detoxykall-kuur heeft gevolgd, is afgeslankt. Zélfs heel moeilijke gevallen. Ik ben overtuigd! Een beetje verder staat dan nog: Bovendien kost het u niets mocht het bij u uitzonderlijk niet lukken? Zouden er veel uitzonderingen zijn, of werkt het echt altijd?

Tenslotte nog even iets over de kostprijs. Deze varieert van €39 tot €89. U betaalt met andere woorden per kilogram vet (waar hebben we dat nog gehoord?). Er kan gekozen worden uit drie kuren: de Basiskuur (als u minder dan 8 kilo wil verliezen), de Intensieve kuur (als er 8 tot 13 kilogram afmoet) of de Intensieve kuur met Versterkte Formulering (voor een gewichtsverlies tussen de 14 tot 20 kilogram). De verzendingskosten bedragen €5, de kosten van de postbode meegerekend, wordt dat €8. Wanneer u lang moet wachten, geen paniek: Aangezien we verse planten gebruiken, is de voorraad beperkt. De volgende productie zal pas binnen drie weken uit het laboratorium komen.

      
Geschreven door Stefaan

6 Reacties

 1. Pieter

  Binnen drie weken, komt er niets in de brievenbus en denk je: “God, wel een erg groot succes, ik zal nog eens drie weken moeten wachten,” en na zes weken ben je het al lang vergeten en ben je je geld kwijt.

  Bastards!

 2. Ewoud

  En de website is ook al geen haar beter…

  Ook het product Bustlift Activa+ lijkt me toch wel straf spul:
  “Josette Derval was erg gecomplexeerd door haar kleine borsten. Zij had een 80B. Nooit zou ze een decolleté gedragen hebben. Na 6 weken met deze behandeling is Josette fier over haar prachtige buste. Nu heeft ze een 95C. Ontdek hieronder hoe ze dat gedaan heeft… en hoe u dat ook kan doen.”

 3. Pingback: STEW.be » De Liposuctie-patch

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *