site stats

This Side of Truth

Ricky Gervais aan de zijde van Robert De Niro in Stardust

In maart van volgend jaar start de productie van de komedie This Side of Truth. Niet meteen zo bijzonder, zij het niet dat de film geregisseerd zal worden door Ricky Gervais. Het is de eerste keer dat deze de regie van een film voor zijn rekening neemt en hij zal voor dit project dan ook worden bijgestaan door Matthew Robinson (tevens co-scenarist van de film). This Side of Truth speelt zich af in het heden, in een wereld zonder leugens. Wanneer het hoofdpersonage, een absolute nietsnut, hogerop wil geraken, vindt deze de leugen uit. Op dit moment is er nog heel erg weinig geweten over de film. Wie gecast zal worden voor de belangrijkste rollen, meer informatie over de plot, een releasedatum (…), daarop moeten we dus nog even wachten. Voor de fans van Ricky is er binnenkort Stardust, of onderstaand hilarisch filmpje dat Ricky maakte voor het goede doel.

      
Geschreven door Stefaan

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *