site stats

Doorprikt

Als je een worm doorprikt, dan overleven beide helften. En wat met de mens? Kijk zelf maar…

      
Geschreven door Stefaan

3 Reacties

 1. Pieter

  Het is sowieso misterieus HOE hij het deed, maar dat hij dat eerste meisje terugzond vond ik meteen al verdacht. Hij zag toch meteen dat ze te klein zou zijn? En dan pikt hij er zogezegd lukraak iemand anders uit. Jaja…

 2. Annelies

  Zou die vrouw niet gewoon een afwijking hebben waardoor ze al heel haar leven zonder benen leeft? In het begin van het filmpje had ze dan gewoon een prothese aan (verklaart de afschuwelijk flodderige kleren) die de man dan losmaakte door het kloppen op haar buik. Ze ‘liep’ volgens mij namelijk net iets te snel op haar armen om dat voor het eerst te doen.
  Wel goed gelukt, het verrassingseffect was er denk ik wel:)

 3. loesje

  Die kerel doet vaker van die trucskes, ge moogt er van uitgaan dat de helft daar acteurs of actrices zijn, en er ook gespeeld wordt met de effecten van de camera. Wat ik niet snap is hoe die tenen nog bewegen achteraf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *