site stats

Niet lekker? Geld terug!

De Noorse supermarktketen Coop zal in de toekomst het volledige aankoopbedrag terugbetalen aan die klanten die de gekochte etenswaren niet lekker vonden. Bovendien belooft de keten het geld altijd terug te geven, zonder daarbij het oordeel van de klant in twijfel te trekken. Enkel bij alcoholische dranken zal Coop iets voorzichtiger optreden. Verder zijn er helemaal geen beperkingen: zelfs hondenvoer wordt terugbetaald. Laten we hopen dat dit idee snel overwaait naar België. Het zou natuurlijk nog wel een leuke reclame zijn voor de Leuvense Alma, hoewel ik vrees dat ze daarmee hun eigen doodvonnis zouden tekenen.

      
Geschreven door Stefaan

1 Reactie

  1. Jelle Gordyn

    Fijne kanttekening: Bofrost, de diepvriezers die rondrijden, hanteren een gelijkaardig principe hier in België. Als uw zak kroketten bijvoorbeeld u niet zo neig bevalt, kan je ze zonder problemen terug geven en ruilen voor iets nieuws.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *