site stats

See You In Hell?

De makers achter de Amerikaanse weblog People You’ll See In Hell bespreken elke dag een aantal (zware) criminelen. De misdaden van deze delinquenten worden uitvoerig beschreven door de bloggers (vaak zelfs aangevuld met fotomateriaal en getuigenverklaringen). Elke post sluit af met de hamvraag: Does this person deserve Hell? In het geval van pedofiel Claire Lyte vindt 64% van de bezoekers dat de hemel nog binnen handbereik ligt. Voor Tyler Peterson, die in een razernij zes mensen de dood in jaagde, is het laatste oordeel heel wat minder gunstig: deze verdient, aldus 78% van de bezoekers, een plaatsje in de hel. De blog geeft tenslotte per maand een overzicht van de most popular evil persons. Een contradictio in terminis?

      
Geschreven door Stefaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *