site stats
Wacko Jacko-masker

Wacko Jacko-masker

Michael Jackson masker

Halloween staat weer voor de deur en voor diegenen die zin hebben in een avondje trick or treat, is hier alvast hét ultieme masker: het Michael Jackson Wacko Jacko-masker. Dit moet zo ongeveer het engste masker zijn dat ik ooit al heb gezien, een echte thriller.

      
Geschreven door Stefaan

17 Reacties

 1. zondigen MJ fan

  Haha, hij is best wel goed gedaan, al hoor ik dat als MJ fan niet te zeggen. Maar ja, dat ik graag naar Thriller, Heal the World of Bad luister betekend natuurlijk niet dat ik niet kan zien dat ie sprekend lijkt(;

 2. linke

  SPOOR JE WEL BEN JE GESTOORD OFZO WAT DOE JE DAN DGEIJKD BUITEN SUCCESVOLLE MANNEN HATEN! *LEIER! DIE MAN PROBEERDE ONZE PLANEET TE REDDE EN JIJ MAAKT HEM HELEMAAL BELACHELIJK WAT ER ALLEMAAL NIET OP HET NIEUWS KOMT ALLEMAAL SLECHT NIEUWS OVER WAARVAN DE HELFT NIET EENS WAAR IS! MAAR HET GOEDE NEUWS VAN BIJV DAT DAGELIJKS ZIEKENHUIZEN BEZOEKT EN EEN KIND VAN DE DOOD HEEFT GERED JAH DAAT KOMT ER NATUURLIJK NIET OP! JE KENT HEM JE WEET NIET WAT HIJ HEFT MEE GEMAAKT JE WEET HELEMAAL NIX VAN HEM WANT ALS JE DAT WEL WIST HAD JE DIT ER NIET OP GEZET!! A.S.O!! DUSS !!

  ZOEK EEN LEVEN JE BENT GEWOON JALOERS JE HEBT GEEN VERSTAND VAN GOOD MUSIC OR GOOD PEOPLE!

  MONGOOOLL

 3. with the love fleur

  ROT OP
  laat hem nu is even met rust
  is hij overleden word er alleen maar slecht over hem gepraat
  dit is echt niet grappig

  ik hou van hem
  hij is en blijft mijn liefde
  ja ik wilde met hem trouwen
  ja ik ben verliefd op hem
  ja ja ja

  GET A LIFE
  alsjeblieft en heel snel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *