site stats

Hoe laag kun je Vally?

Jo Vally in Turkije

Jo Vally zond enkele dagen geleden het nieuws uit dat hij vast zou zitten in een Turkse cel. De noodkreet van Jo, in Turkije voor de opnames van zijn nieuwste videoclip, sloeg meteen in en het ministerie van buitenlandse zaken en de Turkse ambassade schoten in actie om de zaak te onderzoeken. Toen bleek dat er geen enkele Belg in de bewuste gevangenis opgesloten zat, werd duidelijk dat het om een misplaatste stunt van Vally’s management ging ter promotie van diens nieuwste cd. Is het niet erg gesteld met de Vlaamse showbizz, als die zelfs de Belgische overheidsdiensten moet gaan misbruiken om de verkoopcijfers op te krikken?

      
Geschreven door Ewoud

1 Reactie

  1. Stefaan

    Voor zijn ‘prestatie’ wordt Jo deze week bij de Verliezers van De Standaard gerekend. Uit het oordeel van de jury onthoud ik vooral de laatste twee zinnen: “Laten we hopen dat ze hem, om bekentenissen af te dwingen (Jo werd verplicht om in een grote Turkse krant te vertellen dat het allemaal verzonnen was), niet hebben gemarteld. Of toch niet te veel.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *