site stats

Wim De Vilder vliegt uit het journaal

Nu men bij de VRT druk in de weer is om tegen begin 2008 een nieuwe nieuwsstudio klaar te krijgen, worden de huidige nieuwsuitzendingen met behulp van een chroma key ingeblikt in een virtueel decor. Op de verdwenen klok rechtsachter na, ziet geen mens het verschil. Tenzij er iets fout gaat natuurlijk…

      
Geschreven door Ewoud

6 Reacties

  1. Fredegre

    Eerst Sigrid Spruyt die verdwijnt omdat haar make-up teveel kriebelt, dan Wim De Vilder die met een paar snokken aan de joystick (no pun intended) uit beeld wordt geflikkerd… Ik denk dat Goedele Wachters zich al aan het afvragen is of ze wel de juiste beslissing heeft genomen!

  2. Pingback: STEW.be » De Stoofpod, aflevering drie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *