site stats

De Stoofpod, aflevering drie

Door de vele papers en het werk voor onze masterproef liet de derde aflevering van De Stoofpod even op zich wachten. Wat ons betreft, is ze minstens zo goed als een vliegende nieuwslezer. Nog geen podcast-abonnee? ITunes-fans, klik hier! Andere fans, klik hier! Muziek is deze keer van The One Hit Wonders.

      
Geschreven door Ewoud

7 Reacties

  1. Michielus

    Een leuke aflevering weeral :).
    De Wim De Vilder-verwijzing was weliswaar iets minder origineel, maar de Jumbo-reclame (mooi gedaan) en de componist (zeer mooi gevonden) maakten dit ruimschoots goed! Ook wel fijn om vast te stellen dat de Stoofpod geen archiefmateriaal is, maar dat er relatief actueel wordt ingespeeld op dingen. Al blijft onze zeer herkenbare correspondent in het buitenland natuurlijk een tijdloos gegeven…

  2. componistje

    Het verhaal van de componist komt me bekend voor… Zelf heb ik jaren geleden de tune gecomponeerd als je een micro iets te dicht bij de boxen houdt. Iets heftiger, een ander genre weliswaar, maar sabam heeft me ook nooit uitbetaald… Zonde… (zwak, zwak, …) Doe zo verder mannen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *