site stats

Sluit hiv uit!

De fijne mensen van Sensoa mailen ons met de vraag even de aandacht te vestigen op hun nieuwe campagne. Met alle plezier! Met de baseline “Sluit hiv uit. Niet wie seropositief is.” wordt de aandacht dit jaar gevestigd op het stigma en de vooroordelen waarmee aidspatiënten nog veel te vaak geconfronteerd worden. Wie Sensoa wil steunen, kan ‘JA’ sms’en naar 4600 en zo een euro doneren aan dit goed doel. Bij ‘Lees verder’: de campagnespot.

      
Geschreven door Ewoud

5 Reacties

  1. Pingback: Promo via het net: Vlaamse blogosfeer sluit hiv uit, niet wie seropositief is « Talk of the Town

  2. Pingback: De link tussen BV’s en reclame « J-La and the world of tomorrow

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *