site stats

STEM STEW voor Site Van Het Jaar

Hiphoi! STEW is alweer bij de genomineerden van de Clickx Site Van Het Jaar verkiezing! Meer nog: we zijn trots onszelf bij de tien beste groepsblogs van Vlaanderen te mogen rekenen. Je weet wat je te doen staat: STEM STEW voor Groepsblog Van Het Jaar en wie weet val je in de prijzen…
Wil je meer dan één groepsblog aanvinken? Onze collega’s van Asfaltkonijn (straffe stunts en dito energydrinks) en Mouseover (met hun doordachte posts hét nirvana voor uw muis) verdienen zeker ook een stem. Samen vormen we een Antwerps-Leuvens Triumviraat (versus een of andere Gentse Grootmacht). Dat de beste mogen winnen!

      
Geschreven door Ewoud

8 Reacties

  1. Pingback: Nominaties Site van het Jaar 2007 - helaas geen prijs voor saaiste blog! « Om ter saaist

  2. Pingback: Kladblog V³ » Blog Archive » Site van het jaar 2007

  3. Ewoud

    Uiteraard zijn wij niet anti-Gentblogt.
    Zij zijn gewoon zó groot, dat wij slechts een waterkans hebben om hoger te eindigen in de toptien… Een beetje plagerij in die richting moet dan toch kunnen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *