site stats

Harry Potter en de Relieken van de Dood

Het lange wachten is dan eindelijk voorbij: vanaf vandaag ligt in elke boekhandel van het land de Nederlandse editie van Harry Potter en de Relieken van de Dood, het zevende en laatste deel uit de HP-reeks. Wie had zijn/haar editie op voorhand al besteld? Zijn er mensen die deze nacht minder goed hebben geslapen juist door de nakende verschijning? Of zitten er onder onze lezers mensen die vanmorgen al vroeg uit de veren waren om toch zeker vandaag nog een exemplaar van Harry Potter en de Relieken van de Dood mee naar huis te nemen? Nu, ik vermoed dat de echte fans al enkele uren opgesloten in hun kamer zitten te lezen en deze post waarschijnlijk pas over enkele dagen zullen opmerken.

      
Geschreven door Stefaan

7 Reacties

  1. Eline

    ‘k Dacht net hetzelfde te zeggen. Zelf wist ik tot nu eigenlijk niet eens dat het boek vandaag uitkwam, ik ga het toch maar kopen dan. Gewoon zodat de Nederlandse reeks ook volledig is.

    Gegroet,
    een bijna echte fan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *