site stats

De wonderbaarlijke metamorfoses van Alberto Vermicelli

Hotel Op SteltenSamson en Gert zijn bezig aan de opnames van hun eerste langspeelfilm, Hotel Op Stelten. In deze Studio100-productie verbouwt het duo een oud hotel (dat toevalligerwijze nog van Marlèneke blijkt geweest te zijn) en daar loopt het een en ander mis. Belangrijker is het nieuws dat Koen Crucke, al enige tijd niet meer aan de zijde van een sprekende bobtail gesignaleerd, weer even mee op de kar sprong en in de film als vertrouwde kapper-in-het-roze te zien zal zijn. Het probleem? Crucke is al een tijdje een hoop kilo’s kwijt en zijn hoofd past al lang niet meer bij de schuimrubberen buik die onder zijn kappersjas verscholen zat. Voor de teeveeserie was dat niet zo’n groot probleem, maar op het witte doek vallen zulke verschillen natuurlijk des te meer op. Bij ‘Lees verder’: de drie gedaantes van Albert Vermeersch…

Alberto 1

Alberto, toen hij nog dik was.

Alberto 2

Alberto, 33 kilo later.

Alberto 3

Alberto, weer even dik voor de film. Een Nederlands bedrijf maakte een afdruk van Koens hoofd en creëerde op basis daarvan een masker. Bekijk hier het filmpje uit De Rode Loper.

      
Geschreven door Ewoud

4 Reacties

  1. lucie

    Ik vind het lelijk zo, het is zo proberen te doen lijken op de eerste series, ma de kindjes die die film nu gaan zien, die hebben de eerste series nooit gezien.
    In het filmpje van de rode loper valt mij wel heel hard op dat de acteurs allemaal sterk verouderd zijn. Waar Octaaf vroeger nog vlot turnpasjes uit zijn mouw schudde, heeft ie nu grijs haar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *