site stats

Uitgemolken

De MolNederland 3 maakt zich klaar voor een achtste reeks van Wie is… de Mol?, de Nederlandse versie van Woestijnvis’ succesformat De Mol. Terwijl het programma bij ons drie topseizoenen beleefde en nadien van het scherm verdween, ging het Noorden rustig verder en deed het de laatste jaren zelfs verwoede pogingen kijkers te lokken door met bekende Nederlanders te werken.
Dit jaar gaan ze nog verder en wordt Wie is… de Mol? voorafgegaan door vijf afleveringen van Die is de Mol!, een soort ‘cursus molkijken’ die zou helpen bij de echte speurtocht naar de mol, die op 3 januari begint.
Vanaf zondagavond op NED 3. Ach, Woestijnvis kan er maar beter van worden…

      
Geschreven door Ewoud

6 Reacties

 1. Jelle Gordyn

  over “Die is de Mol”: De laatste aflevering van elk Mol seizoen was natuurlijk wel altijd fijn, om alle verborgen tips op een rijtje te zien. Er een programmaformat aan wijden, is pure uitmelkerij.

  Ik vraag me af hoe het programma zou scoren moesten ze in België met een 4de seizoen beginnen. Dit was eigenlijk begin van reality denk ik.

 2. Sam

  En toch wil ik graag dat De Mol in Vlaanderen nog een keer terugkomt naar het scherm.

  Inderdaad: stoppen op het hoogtepunt, maar de Slimste mens is een leuke quiz en draait ook al zes edities mee…

 3. Michielus

  Ik heb gehoord dat ze eerst Ewoud Huysmans van Stew productions hadden gevraagd (en die had al maanden op voorhand toegezegd omdat hij in TEW toch niks moest doen tijdens het jaar). Maar dan op het laatste moment zou die naar ’t schijnt afgebeld hebben omdat hij onverwacht en onverantwoord veel werk had met papers en groepswerkjes enzo in zijn laatste jaar…
  En dan hebben ze snel snel Helmut gebeld omdat die toch altijd wilt komen.

  Nuja, tzijn maar geruchten natuurlijk, ik weet niet in welke mate daar iets van waar is…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *