site stats

In Bruges

In februari en maart van dit jaar vonden in Brugge de opnames plaats van In Bruges, een film van Martin McDonagh, met Colin Farrell, Ralph Fiennes en Brendan Gleeson in de hoofdrollen. In Bruges is een zwarte komedie waarin huurmoordenaars Ray en Ken, respectievelijk Farrell en Gleeson, na een uit de hand gelopen opdracht naar Brugge worden gestuurd. Als één van beiden wroeging krijgt, moet de andere zijn kompaan uit de weg ruimen. Het is de eerste langspeelfilm van McDonagh, die vorig jaar voor zijn kortilm Six Shooter nog een Oscar won. Bij ‘Lees verder’ de trailer van In Bruges. Een releasedatum voor België is er nog niet. (via)

      
Geschreven door Stefaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *