site stats

Extras Christmas Special

Voor de aflevering zelf is het nog even wachten (16 december uitzending in Amerika, de BBC moet nog een datum prikken), maar de teaser is alvast veelbelovend. Als we ons bovendien nog even de kwaliteit van The Office Christmas Specials voor de geest halen, kan dit niet anders dan goed worden. Je geheugen laat je in de steek? Bij ‘Lees verder’, twee filmpjes van weleer.

      
Geschreven door Ewoud

7 Reacties

 1. Albee

  Gisteren de Christmas special gezien op bbc. Ik vond het teleurstellend. Veel te moraliserend, lijkt puur voor de Amerikanen geschreven te zijn. Er zaten wel wat goeie scènes is, maar veel te weinig interactie tussen Gervais en Merchant.
  En de celebritie zijn er met de haren bijgesleurd. Nee, ik had beter verwacht…

 2. peter

  I don’t get it.
  Ik vond het ook eerder geniaal, al had het einde een fractie anders gemogen van mij. Die heerlijke wanhoop om toch maar in de spotlights te blijven, lijkt me niet echt bij de haren gesleurd. De scenes uit de sitcom zijn bovendien bijna grappig, wat het allemaal maar tragischer maakt. Ik herhaal: geniaal.

 3. menno

  Ik sluit mij volledig aan bij de term geniaal!!
  Voorbeeld: de scene in t park met George Michael was toch briljant?
  En ach, een beetje zelfspot over de (BB) celebs van deze wereld kan geen kwaad;
  chapeau Gervais en Merchant!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *