site stats

VRTnieuws.net wordt deredactie.be

VRTnieuws.net en deredactie.be

Het VRT-nieuws wordt grondig onder handen genomen en zal er vanaf 7 januari helemaal anders gaan uitzien. Ook de nieuwssite vrtnieuws.net ondergaat een drastische verandering: de site zal voortaan als deredactie.be door het leven gaan. Voor de slimmerds die denken gans seniorennet te kunnen misleiden door deredaktie.be aan hun website te koppelen: doe geen moeite, VRT heeft de oude-spellingvariant zelfs al iets langer geregistreerd. De vernieuwde look wordt overigens verzorgd door Brandy, dat eerder ook Radio 2 van een nieuw likje verf voorzag.

      
Geschreven door Ewoud

8 Reacties

 1. Tom

  Het nieuwe logo vind ik echt ondermaats. Je kan het dan al hebben voor minimalistische dingen, maar gebruik maken van een standaard lettertype, zonder er iets typografisch mee te doen?? Ben wel benieuwd hoeveel dat gekost heeft..

 2. Lieve

  Het nieuws(vernieuwde) laat heeeel véél te wensen over!! En dàt in het jaar 20008. Onbegrijpelijk !!
  Alles verkleind ! De oudere mensen en slechtzienden moesten tot nu toe al dichter bij het scherm zitten ! En nu ???

 3. De Bie Rudi

  Wat mij vooral opvalt is dat jullie het verlies procentueel weergeven van Vlaams Belang , terwijl SpA ook duidelijk naar beneden donderd .Is dat dan Democratie ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *