site stats

Shoppen

Op dit moment bestudeert een astrologe de wekelijkse horoscoop op life!tv.

De leeuw wil binnenkort volgens mij… even kijken… gaan shoppen.

Het is de week voor Kerstmis, trut. Iederéén gaat shoppen! (en voor een nóg persoonlijkere horoscoop betaalt u slechts €1,12 per minuut)

      
Geschreven door Ewoud

5 Reacties

 1. Bram

  Da’s nog niks. Ik voorspel dat zowel leeuwen, kreeften, watermannen, boogschutters, en nog enkele andere sterrenbeelden veel kans hebben om de volgende weken terug meer met familie om te gaan.
  Meer zelfs: Ik voorspel dat de mensen die dit sterrenbeeld hebben en christelijk zijn binnenkort 2 feesten zullen vieren, waar deze die niet christelijk zijn er slechts 1 vieren!

 2. JS

  Aangezien Mercurius gisterenavond iets te ver uit de bocht is gegaan, zullen alle schorpioenen deze week de liefde van hun leven tegenkomen. Schorpioenen wiens pad niet met liefde bezaaid ligt, hoeven niet te wanhopen, zij kunnen in het Antwerpse Schipperskwartier betaalde liefde vinden.

 3. Pink Lady

  De horoscoop van den Dag Allemaal kan soms toch ook wel zeer persoonlijk zijn, die voorspelt zelfs in welke week alle schorpioenen last krijgen van buikpijn!

  Persoonlijk zie ik in mijn glazen bol dat alle Leeuwen, Maagden en Tweelingen over exact 14 dagen hoofdpijn zullen hebben…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *