site stats

Site van het Jaar 2007: het videoverslag

Wat volgt is het videoverslag van onze trip naar het NTGent op maandag 10 december voor de Clickx’ Site van het Jaarverkiezing. De nadruk ligt, in tegenstelling tot het verslag van vorig jaar, niet zozeer op de eigenlijke uitreiking, als wel op de interviews die onze cameraploeg tijdens de receptie afnam van enkele prominente figuren uit de Vlaamse blogosfeer. Alleen jammer dat Vitalski er dit jaar niet kon bijzijn…

      
Geschreven door Stefaan

9 Reacties

  1. Fredegre

    Mooi verslagje. Bart Bettens heeft uiteraard grot gelijk dat dit de beste editie was van de voorbije jaren. Nogal wiedes ook, want met 22 categorieën van telkens tien kanshebbers op een prijs zaten ze dus aan 220 sponsors die de weg naar de bankrekening van Clickx hebben gevonden, nietwaar? En met zo’n budget kun je al eens uitpakken. Alleen jammer dat jullie zo weinig hebben geboden. Komaan zeg: 10.000 euro, dat geven studenten Pol & Soc tegenwoordig aan Music for Life! Hier met die poen! Verkoop desnoods jullie camera’s!

  2. Pingback: Ter attentie van mijn lief

  3. Mich

    Ha. Had nog altijd de verkeerde feed in mijn feedreader. Bijgevolg heb ik dit hier dus allemaal gemist.

    Toffe video. En as usual, ik moet weer dik onnozel doen. Blogpauze is niet voor niets geweest 😉

  4. Pingback: STEW.be » Van vlees en bloed

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *