site stats

GSM-flarden

Wie door de straten van Leuven wandelt en even zijn oren spitst, vangt de meest uiteenlopende (GSM-)gesprekken op die soms wel erg vreemde thema’s of zinsconstructies bevatten. Vandaag op het trommelvlies:

“De moeilijkste bevallingen van de afgelopen zes maanden zijn nu wel achter de rug.”

Met alle respect, mevrouw, maar de moeilijkste bevallingen van de afgelopen zes maanden zijn ALTIJD achter de rug. Informatieve waarde van deze zin: nul.

      
Geschreven door Ewoud

8 Reacties

 1. Mickie

  Da’s niet waar wat jullie zeggen. Dit bericht is misschien niet literair hoogstaand, maar het is wel erg belangrijk voor de website. Ik durf te gokken dat Stew.be sinds enkele weken iets meer bezoekers heeft dan ervoor (sinds de heisa rond deredactie.be etc). Wanneer je echter niet meer post, gaan die ‘new visitors’ het op een ander zoeken. Soms is kwantiteit beter dan kwaliteit: “Non multum sed multa”.

 2. Pink Lady

  Ik hoorde vorige week achter de universitaire bib deze mooie GSM conversatie: “Ik weet dat ge de komende weken maar een paar seconden tijd voor mij zult hebben, maar die paar seconden wil ik er zijn voor u…”

  Ik vond dat heel erg schattig en lief 😉
  Ok ik beken, ik ben professioneel gesprekken-afluisteraar. Vooral op de bus.

 3. Pingback: STEW.be » GSM-flarden [2]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *