site stats

Het honderdste STEW-filmpje!

Het is jullie misschien ontgaan, maar wij deden onlangs een nauwkeurige telling en kwamen tot de constatatie dat we met STEW al welgeteld 99 filmpjes op onze naam hebben staan! Het vieren gebeurt na de examens, maar een exclusieve showreel kunnen we je nu al tonen. Bij ‘Lees verder’ vind je enkele namen van wie te zien is in deze compilatie of achter de camera stond. Bedankt allemaal!


Stefaan Declercq / Ewoud Huysmans / Michiel Pauwels / David Van Ooteghem / Tomas De Soete / Jelle Gordyn / Elien Devos / Pieter Desmet / Nico De Clerck / Kenzo Tomita / John Powell / Jef Artois / Piet Goddaer / Joachim Vanderauwera / Joyce Beullens / Tim Van Lier / Daan Janssens / Bart Peeters / Peter De Bonte / Lauren De Bruyne / Kristin Declercq / Michael Danna / Harry Gregson-Williams / Lucas Van den Eynde / Wim De Vilder / Jeronimo VDM / Sabien Bens / Thibaut Princen / Andries Brys / Thomas Verbist / Thomas Euben / Gert Verhulst / Annemie Pierlé / Jeroen De Cock / Lapin Mc Adam / Marc Rayenebeau / Dkarn Duuk / …

      
Geschreven door Ewoud

13 Reacties

  1. Michielus

    Blij dat de beelden vanuit de studio toch nog gebruikt worden, hebben we tenminste niet voor niks 4u tijd verloren toen we vorig jaar eigenlijk voor de Revue van Ekonomika aan het filmen waren 😉

    Voor de rest; leuke nostalgie en de Studio100-muziek op de achtergrond bewijst dat het wel degelijk jullie werk is :).

  2. Pingback: STEW.be » STEW in de Apple Store op 5th Ave

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *