site stats

Heath Ledger: 1979 – 2008

De dood van de 28-jarige acteur Heath Ledger houdt mogelijk verband met een overdosis drugs of pillen.

Gisterennamiddag werd de Australische acteur Heath Ledger dood aangetroffen in zijn appartement in New York. Vermoedelijk stierf de acteur aan een overdosis pillen of drugs. Heath Ledger kreeg in 2006 nog een Oscarnominatie voor zijn rol als homoseksueel in Ang Lee’s Brokeback Mountain. Hij raakte bij het grote publiek vooral bekend na zijn rollen in The Patriot uit 2000, A Knight’s Tale en The Brothers Grimm uit 2005. Dit jaar zal de acteur trouwens nog te zien zijn als The Joker in de actieprent The Dark Night, dat is het vervolg op Batman Begins uit 2005. Bekijk hier hoe Heaths lichaam onder massale persbelangstelling wordt overgebracht naar het ziekenhuis. Bij ‘Lees verder’ het persbericht dat Kim Ledger, Heaths vader, gisteren de wereld in stuurde.

We, Heath’s family, confirm the very tragic, untimely and accidental passing of our dearly loved son, brother and doting father of Matilda. He was found peacefully asleep in his New York apartment by his housekeeper at 3:30 p.m. U.S. time.

We would like to thank our friends and everyone around the world for their well wishes and kind thoughts at this time. Heath has touched so many people on so many different levels during his short life but few had the pleasure of truly knowing him.

He was a down to earth, generous, kind-hearted, life-loving and selfless individual who was extremely inspirational to many. Please now respect our families need to grieve and come to terms with our loss privately.

      
Geschreven door Stefaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *