site stats

Indiana Jones: teaser-trailer

Het heeft wel even geduurd, maar hier is hij dan: de lang verwachte teaser-trailer van Indiana Jones And The Kingdom of The Chrystal Skull. Het is maar een teaser, dus voorlopig krijgen we niets meer dan wat snelle beeldwisselingen. Wat er precies allemaal aan de hand is, blijft ook met deze teaser nog erg onduidelijk.

      
Geschreven door Stefaan

3 Reacties

  1. wouter VDH

    Eindelijk de eerste echte bewegende beelden. Ziet er toch typisch indy uit: zweepjes, achtervolgingen, stunts, exotische setting,… nu maar hopen dat het verhaal op iets trekt, en nieuwe acteurs als shia meevallen+dat er toch nog moffen inzitte(hoort nu eenmaal bij een goeie indy!) 22 mei staat alvast in mijn agenda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *