site stats

Elah Of Valley In The

De Vlaamse kranten brengen spetterend nieuws, neem nu GVA.be (bedankt, Michielus):

Vergissen is menselijk, maar soms ook een beetje pijnlijk. In Kinepolis Hasselt heeft de film ‘In The Valley Of Elah' twee weken lang in een verkeerd gemonteerde versie gedraaid. Stel dat de prent met Tommy Lee Jones bestaat uit de delen A-B-C-D, dan was de volgorde in Hasselt A-C-B-D.

Pittig detail: 700 kijkers merkten niets op of durfden het alleszins niet te melden, uit angst voor het “haha, weer één die de film niet doorheeft”-effect. Een andere krantenkop die ik jullie niet wil onthouden, komt uit Het Laatste Nieuws.

Helmut Lotti fotografeert vriendin

Wel wel, wie had dat ooit van hem verwacht?

      
Geschreven door Ewoud

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *