site stats

Over Stewards & Stewardessen

Voor de tweede keer was het STEW-team, met cameraploeg, aanwezig op een blogdrink in Leuven. Naast heel wat bekend volk, maakten we ook deze keer kennis met een aantal nieuwe bloggers en bloggerinnen die voor de gelegenheid waren afgezakt naar onze studentenstad. Een blogmeeting zonder filmende paparazzi (& Maarten Schenk) is een beetje als de Vlaamse Televisie Maatschappij zonder Luc Alloo: minder leuk. Wij haalden dan ook, zoals u dat van ons gewoon bent, verschillende bekende en minder bekende bloggers voor de lens van onze camera en onderwierpen hen aan enkele leuke vraagjes. De winnaars kregen van ons het exclusieve en uiterst waardevolle STEW-shirt mee naar huis; diegenen die een minder vlotte beurt maakten, en ons of onze sponsor, Paul Finch, beledigden (neen, wij zijn niet corrupt), werden vakkundig afgevoerd door een legertje STEWARDS. Het beeldmateriaal volgt weldra.

      
Geschreven door Stefaan

5 Reacties

  1. Pingback: Blogdrinkleuven: de reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *