site stats

Daten en ondertitelen voor dummies

Ondertiteling fout

Ondanks deze onvergeeflijke flater is de reportage (let op de kusscène) best nog wel grappig.

      
Geschreven door Ewoud

8 Reacties

 1. pdedecker

  Het is hun vak om dit soort dingen juist te doen! Tss…

  En nog iets: het kostte de VRT honderden euro, betaald uit de zakken van het volk, om een reportage te maken die eigenlijk niet eens in TerZake thuishoort. Ja, dit is leuk om eens te kijken, maar entertainment hoort nu eenmaal niet thuis in het nieuws.

 2. Ewoud

  @pdedecker:
  Je hebt gelijk, maar uiteindelijk wordt entertainment ook betaald uit de zakken van het volk, dus zoveel verschil maakt dat natuurlijk niet. Een extra tegenargument is dat Terzake vaak de wat vreemdere toer opgaat, met dingen die je niet meteen van hen zou verwachten. Eigen aan het programma.
  Anderzijds zou ik een behoorlijke korting voorzien mocht mijn totnogtoe onbekend bedrijf vijf en een halve minuut gratis primetime zendtijd krijgen op de openbare omroep…

 3. pj

  Uiteraard wordt alles betaald door ‘het volk’, of dat het nu een commerciele of openbare omroep is. Het verschil is alleen dat ik gedwongen wordt om mee te betalen aan de openbare. En dat is diefstal.

  Dit geheel terzijde, geestige reportage.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *