site stats

Brudio Stussel

Studio Brussel viert binnenkort haar 25ste verjaardag en naar aanleiding daarvan werden deze heerlijke reclamespots verspreid. (via)

      
Geschreven door Stefaan

5 Reacties

  1. Michielus

    Als je met ‘navigatiebalk’ het zwart-grijze gedrocht bedoeld met links naar “Nieuws”, “Sport”, “Weer”, … dan ben je inderdaad al lang niet meer op de StuBru-site geweest. En op die van één. En op die van canvas. En op die van Sporza. Enzovoort. Kort na de lancering van De Redactie is deze balk immers op alle VRT-websites verschenen.

    Voor de rest zijn de filmpjes leuk gevonden, maar zóóo uitzonderlijk geweldig vind ik ze nu ook weer niet…

  2. wouter VDH

    Heerlijke filmpjes, vooral dat van Belgian Asociality! Goed gespeeld en de Jos komt ook ff meedoen, heerlijk! Dat ze maar meer van dit soort reclames maken, dit overstijgt gemakkelijk het niveau van 95% van het hedendaagse tv aanbod!

    mvg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *