site stats

Red

In een poging tot sportiviteit zakte ik gisteren voor de eerste (en waarschijnlijk ook laatste) keer af naar het zwaar overpricede Sportoase -waar studenten overigens het etiket ‘volwassenen bijzondere categorie’ meekrijgen. Op de hoek van het terrein met de ring zijn er grasperkjes en paadjes langswaar je je rijwiel tot bij de ingang van het zwembad kan manoevreren. In het midden van die perkjes staan boompjes, en op één van die boompjes was een geplastificieerde mededeling van de stad Leuven aangebracht, formaat A3. Omdat vanaf het pad enkel het woord “RED” te lezen was -het tekstje zelf leek op lettergrootte 14 te zijn afgedrukt- en stedelijke mededelingen mij mateloos boeien, ging ik dichterbij een kijkje nemen. “RED DE NARCISSEN! Vorig jaar werden hier duizenden bloembollen vertrapt. Ze liggen de eerste meter van het grasperk geplant, gelieve mooi op de paden te blijven.” Tip voor de stad Leuven: een bordje ‘grasperk bijzondere categorie’ aan de RAND van zo’n pleintje had gisteren alvast een tiental narcissen het leven kunnen sparen. God hebbe hun ziel!

      
Geschreven door Ewoud

2 Reacties

  1. Pingback: Red de Leuvens bloemen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *