site stats

Zinloos GeweldiG op tv en dvd!

Zinloos GeweldiG van Neveneffecten op dvd!

Zinloos GeweldiG, de zaalshow van Neveneffecten die niets dan goede kritieken over zich heen kreeg, is deze vrijdag in verkorte vorm te zien op Canvas. Maar dat is niet alles: de (volledige) show is ook uit op dvd, samen met extra’s zoals de volledige fake Laatste Show aflevering die het viertal in elkaar bokste. Bij wijze van extraatje, aflevering 3 van Willy’s en Marjetten…

      
Geschreven door Ewoud

8 Reacties

 1. Pink Lady

  Jeej voor de Neveneffecten!! Heb net heel het weekend Willy’s en Marjetten zitten herbekijken, jaja wij hebben die allemaal op de goeie oude videocasette staan… Zitten toch wel machtig goei stukskes tussen ze!

  Komen die binnenkort nog eens met een nieuw programma op tv of heb ik dat gedroomd?

 2. wouter VDH

  Idd, ook al zaten er veel mindere stukken in+veel herhalingen bleef het toch een heerlijke reeks waar ik meermaals mee dicht gelegen heb. Zeker als je het meermaals bekijkt, worden typetjes nog beter!

  mvg

 3. Lime

  Die zaalshow van hen heb ik twee keer life bekeken en nu gisteren op tv, en ik krijg er nog geen genoeg van…. Eén van de meest grappige dingen die ik ooit gezien heb. De Neven zijn fantastisch!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *