site stats

120 varkens naar Beiroet

met dank aan Wouter VdH voor de tip
Iedereen herinnert zich hopelijk nog René Devree: zanger, moppentapper en trucker uit Schildestrand, met een echt Armani-pak (van zijn broer uit Thailand) en ‘boetes die allemaal al betaald zijn’. Het grote voorbeeld van René is de Nederlandse zanger Henk Wijngaard die met truckerliedjes als Het Zwarte Asfalt en 120 Varkens naar Beiroet hier echt wel een plaatsje verdient. Bij ‘Lees verder’ het nummer 120 varkens naar Beiroet. Gooi die boxen open en zing luidop mee!

      
Geschreven door Stefaan

1 Reactie

  1. wouter VDH

    Renee devree, ons grote idool! idd de mosterd haalde hij bij henk wijngaard, die natuurlijk bekend is van de monsterhit met de vlam in de pijp(schaam u youtube dat dit niet te vinden is bij jullie!) Dit blijft toch een heerlijke schijf die je lekker kan meebrullen! leve truckers en hun muziek!

    mvg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *