site stats

Schildestrand²

met dank aan Wouter VdH voor de tip
Wie de inwoners van Schildestrand al behoorlijk eigenaardige wezens vond, moet toch zeker ook eens kennis maken met de hoofdpersonages van de al iets oudere Nederlandse serie Probleemwijken. Een dikke pluim toch wel voor de cameraploeg die enkele weken tussen dit gepeupel diende te vertoeven. Bij ‘Lees verder’ het eerste gedeelte: probleemwijken Assen.

 

      
Geschreven door Stefaan

2 Reacties

  1. wouter VDH

    Idd, Leuven heeft ook zijn deel aan marginalen! Kom maar is na 11u in mijn straat filmen, al die snobs met hun lintjes van het o zo geweldige cafe den boule die elke dag opnieuw de hele straat afbreken! Moet goed beeldmateriaal opleveren 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *