site stats

Twee vorken

Twee vorken laten balanceren op een tandenstoker? Volgens deze site zou het mogelijk zijn.

      
Geschreven door Ewoud

7 Reacties

 1. Annelies

  Ik heb dat ooit geprobeerd en dat lukt dus echt! Ik deed dat met een naald, daarop een kurk en daaraan twee vorken. Die naald liet ik dan balanceren op de rand van een wijnfles. Je kan dat gevaarte ook laten ronddraaien dan, spectaculair:)
  Volgens mij kan dat omdat het zwaartepunt door die twee vorken naar beneden verplaatst wordt.

 2. Fréderic

  het kan zelfs straffer…
  ooit iemand dit zien doen zonder kurk om de vorken in vast te pinnen, en dus gewoon via de vorken zelf in elkaar te haken…
  was wel mooi om zien, en is idd niet op 1, 2, 3 te doen…

 3. Luc Van Braekel

  Lukt inderdaad en is vrij eenvoudig. Ik deed dit vaak als kind, het stond in één van die “jongens en wetenschap”-boekjes als ik me goed herinner. Om maar te zeggen dat het (gezien mijn leeftijd) geen recent uitgevonden trucje is 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *