site stats

Stuur eens een baksteen op

Lang geleden gebruikte ik eens een bon van een niet nader te noemen postorderbedrijf. Met 20 euro korting kocht ik toen een gsm-kaart van 25 euro, en daarmee was de kous af. Helaas hebben postorderbedrijven de gewoonte je na je aankoop te overspoelen met post en speciale aanbiedingen die “alleen voor jou, Mevr. Huysmans” uitgekozen zijn. Vroeger gingen die onmiddellijk bij het oud papier, nu is er iets leuker mee aan te vangen. Om ze eens goed een poepje te laten ruiken, kan je immers de voorbetaalde retourenvelop gebruiken om eender wat op te sturen. Deze site legt alles haarfijn uit. Gedaan met containerparkstickers of oude bakstenen in de kelder! Enkele voorbeelden…

      
Geschreven door Ewoud

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *